serti 3 yıllık evliydik bir buçuk yıl denedik olmadı. artık tedaviye başlıyacaktik rahim filmi esimden sperm testi hormon testleri hepsini yaptırdık ki rabbim çok güzel bi zamanda nasip etti. Komsumuz yumurtlama testi kullaniyor musun ben oyle kaldim gebe diyince biraz araştırmaya girdim sonra instagramda ovulasyontakipsayfam diye bi hesaba denk geldim ovulasyon testi macun falan satıyor bir yandan da takibinizi yaptırıyor. biraz inceleyince sans vermeye karar verdim. birlikte yumurtlama takibi yaptık bana her türlü bilgiyi verdi sağolsun her mesajima döndü naturallen macun da aldım m kullandim bir şişe onun da faydası oldu bence, ilk ay olmadi sonra kendim ögrendiklerimle takibe de macuna da devam ettim ikinci ay tuttu şükür ama cok inandim o ay o kadar cok sayfada gebe haberi veren vardi ki umutluydum ben de oldu da şükür hatta keske daha once keşfetseydim diyorum. pkoluydum yumurtlama günlerimi kaçırıyormuşum meğer. Bir de ilk ay soğan kürü denemistim belki rahmime o da iyi gelmiş olabilir her seyi ya şafi sifa ver allahim diyerek yedim içtim cok dua ettim. rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın artik son zamanlar iyice kafaya takmaya başlamıştım neden olmuyor diye. isteyen hakeden herkese nasip etsin rabbim simdi 24 haftalık olduk