Dilana-24 E-G-C merhaba canım bende 26+2 haftalık hamileyim ☺️Ara sıra da olsa ben de kabızlık çekiyorum sabahları aç karnına bir bardak suyu kaynatıp içiyorum sonra hafif bi kahvaltı yapıyorum gün içinde rahatlıyorum ama beyaz ekmekten uzak durmalısın kesinlikle tam buğday tüketmelisin bol bol su iç ve gün içinde kayısı yemelisin öğünlerin az az sık sık olmalı ,yapabildiğin kadar harekekette şart 👍
NesssE E-G-C bir sürahi suyu yanınıza alın aklınıza geldikçe canınız istedikçe tuzsuz leblebi yiyin bol bol su için hem leblebi çok faydalı hem de su içirmiş oluyor. Tuvalete çıkmanızı da kolaylaştırıyor
Esosun E-G-C dahiliye doktorum bana şeker hastası olduğum için bitkisel bi kabızlık ilacı önerdi adı opti fibre trendyolda falan da var eczanelerden de bulabilirsin. Ama acil çözüm için kayısı +su öneririm 6-7 kuru kayısı ye her kayısının arkasına 3-4 yudum su iç karnın şişsin hemen lifler bağırsağını çözer
E-G-C Csm sütü biliyorum ama laktozsuz light süt içiyorum içtiğimde de süt de baya gdiyor bizim evde :(
Bibebisgordumsanki E-G-C evde yapmaya calis canim yuruyuse cikamiyosan evde koridorda yuru agrin olunca dinlen sonra tekrar yuru. İlla bi saat yurume ama arada kalk mesela biraz yuru somra dinlen. İnan farki goreceksin hareketsiz kaldığım zaman hemen fark ediyorum ben mesela.
E-G-C Bibebisgordumsanki evde hareket ediyorum yine tabi ama daha fazla özen göstereceğim artık yeterki fayda etsin…
NesssE Lokumcuk ne zaman leblebi yesem aynından tuvalete çıkıyorum hiç kabızlık sorunu yaşamadım diyebilirim bilmiyordum demek ki ben de öyle etki yapmış 😅
Busraors E-G-C rica ederim canım inşallah sanada iyi gelir bizde bu sorun genetik olmasına rağmen aşırı faydası oluyor bana
[silindi] E-G-C acı değil ama iğrenç bir tadı var öyle yiyince mide falan yakacak gibi acı değil ama tatsız yani çiğnersen kötü oluyorsun
Selver90 Bir gece onceden kuru kayisi ve 1 yada 2cevizi normal icme suyunda bekletin sabah ac karnina suyunu icin kayisi ve cevizleride yiyin insallah iyi gelecektir.ananasta iyi gekiyormus diye duydum ama denemedim isterseniz bir doktorunuzla danisin
Ftmklbk E-G-C Zeytin yağı, kuru incir, kuru kayısı ve bol şu tüketim. Mesela sabah kahvaltı da zeytinyağı bir kac kasik yumurtaya ilave edebilirsiniz. Gun içinde de incir ve kayısı sizi rahatlatabilir. Doktorunuza da danışın önerisi olacaktır size