Deryas89 orkide21 zyrtec diye bir hap canım sadece akşamları. Bide burun fısfısı var beklomil diye onu kullanıyorum sabah aksam be ş gün kullan bir hafta ara ver dedi o sekılde kullanıylrum fıs fısı. Baska ilacta veremem zaten sana dedi gebelikten dolayı. Ama bunlarda hamdolsun işe yaradı
orkide21 Deryas89 ben de aynı zyrtec kullanıyorum canım. Allah korusun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏 kaç haftadan beri kullanıyorsun? Ben 2 gündür kullanıyorum her gece alıyorum senin gibi ayrıca geçmezse mecburen doğurana kadar hatt emzirirken bile kullnaıcam mecburen 😓
orkide21 Deryas89 canım ben zyrtec kullanıyorum artık bır tane etki etmemeye başladı sabah da içmeye başladım sen bir tane mi alıyorsun günde
58-ilkay Bende alerji ilacı kullanıyorum doktorun verdiği ama çok da fayda etmiyor burun fısfısı ile nefes alıyorum
Deryas89 orkide21 valla canım 10 gündür kullanıyorum ben her akşam. Normalde onu günde iki kez verıyorlarmıs ama gebe oldugum için sadece aksamları bır kez iç dedi. Kadın dogum doktorumada sordum rahatlıkla kullanabılırsın dedi canım.
Hifaa1635 orkide21 beloc zox kalp ilacı kullanıyorum kalp ilacı doktorum izin verdi ama içimde hep bi korku acaba kızıma bi zarar veririm diye Allah yardımcımız olsun
Kereminannesiiiiiii Hifaa1635 ben de kalp hastasıyım canım hem beloc hem coraspin kullanıyorum diğer iki ilacımı kesti doktor merak etme birşey olmaz alllahın izniyle
Demetb orkide21 sana verilen ilaçlar zaten gebeliğe uygun ilaçlar, hiç canını sıkma bende alerji ilacı kullanıyorum. Kullanmazsam daha cok zararlı bebege cnkü tıkanıyorum, öksürüyorum, kaşınıyorum o zaman da aşırı stresleniyorum
Demetb orkide21 alerset kullanıyorum 18 haftalıgım 5. Haftadan beri kullanıyorum doğurana kadar devam :)
orkide21 Deryas89 umarım güvenlidir öyle söylüyorlar allahtan b grubu. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum elimden gelen başka bişey yok canım. Mecbur kullanıyoruz Allah yardım etsin 😷
Deryas89 orkide21 valla canım bende cok tereddüt ediyorum yalan yok ama mecburuz işte. Doktorumda demişti sen iyi olacaksın ki bebekte iyi olacak diye. Aklıma hep onu getiriyorum. Rabbime emanetler artık bebeklerimiz. Allahım korusun onları
Nurunannesiii12 Havva- bi zararı yok mu peki bebege.ben hiç bisey kullanamiyorum allerseti bile bırak demişti doktorum. Senin doktorun seni nasıl bilgilendiriyor bu konuda.yeei geliyor zorlaniyorum daha simdiden 9 haftalik hamileyim astimim da var sadece nebulizasyon makinası ile hava alabiliyorum bide burun spreyi çok kuruluk oluyor kullanmayinca . Zararsız olduğunu söyleyen olsa bende kullanirdim diger alerji ilacıma gore allerset daha hafif ama uyku yapıyordu hep
Aselminaaa orkide21 eger doktorunun yonlendirmesi ile ilac aliyorsan endiselenme bende antibiyotik almak zorunda kalmistim oglum 2 yasinda cok sukur hic sıkıntısı yok