orkide21 Hamilelikte ilaç kullanmak zorunda olup sağlıkla bebeğini dünyaya getiren var Mı veya şu an kullanan :/
B3liz orkide21 bende troid ilacı kullanıyorum canım korkma aslında bu bebeğin ve senin sağlığın için kullanman gereken ilaçsa hiçbir şey olmaz
nurdane3504 orkide21 21 haftalığım hicbi ilaç kullanmıyorum tahlillerimde gayet iyi doktorada söyledim kullanmak istemiyorum vitaminleri yiyecek ve içeceklerden alıyorum diye içeriklerine bakmanızı tavsiye ediyorum sadece iyice araştırın
Ysn orkide21 valla ilacsiz gebelik geciren yoktur sanmiyorum cunku hiçbir şey dogal degil doktor onay veriyorsa cok dert etmeyin
Ysn nurdane3504 istediğiniz kadar yiyin için hicbirsey dogal olmadigi icin tam yeterli almanız cok zor keske imkan olsa sadece yiyeceklerden alinsa
Fatmagulcelik nurdane3504 mükemmel bir yorum bebeginizi sağlıkla kucağınıza almissinizdir şuan bende kullanmiyorum
B3liz orkide21 hiç canını sıkma sağlık için alıyorsun sonuçta Allah’ın izniyle de hiçbir şey olmaz içini ferah tut zaten zararlı bir şey olsa doktor vermezdi kullan demezdi
Demetb orkide21 sana verilen ilaçlar zaten gebeliğe uygun ilaçlar, hiç canını sıkma bende alerji ilacı kullanıyorum. Kullanmazsam daha cok zararlı bebege cnkü tıkanıyorum, öksürüyorum, kaşınıyorum o zaman da aşırı stresleniyorum
Deryas89 Bende 12. Haftamdayım bende alerji ilacı kullanıyorum. Kullanmadıgım dönemlerde cok kötüydüm resmen nefes alamıyordum artık. Şuan mecbur kullanıyorum. Rabbime emanetler bebişlerimiz🥰
Deryas89 orkide21 yok canım. Mevsimsel alerjik rinit. Normalde vardı. Ama gebelikte malesef üst safhalara ulastı. Akıntı tıkanıklık süreklı hapsırık cok kötüydüm. İlaçlarla duzeldım yani🥴
azraaaaa Deryas89 bende aynı durumdayım şuan bile çok kötüyüm doktor bana allerset kullanabileceğimi söyledi. siz hangi ilacı kullanıyorsunuz. Ben kullanmadım hamile kaldığından beri korkuyorum doktorun kullan demesine rağmen bile
Deryas89 orkide21 zyrtec diye bir hap canım sadece akşamları. Bide burun fısfısı var beklomil diye onu kullanıyorum sabah aksam be ş gün kullan bir hafta ara ver dedi o sekılde kullanıylrum fıs fısı. Baska ilacta veremem zaten sana dedi gebelikten dolayı. Ama bunlarda hamdolsun işe yaradı