HappyMom
Fito meme uçlarına sürmek için👍🏻
göğüs pedi 👍🏻
Pompa 👍🏻
Unibaby şampuan 👍🏻
unibaby köpük şampuan 👎🏻
katlanabilir banyo küveti kovası maşrapası 👍🏻
çok kalın yünlü çorap 👍🏻Sezeryan sonrası iyi oluyor
klasik ateş ölçer 👍🏻
bepantol pişik kremi 👍🏻 Stok yapın düzenli kullanın.
sudocrem 👎🏻 Çok yoğun ve pürüzlü olduğu için tenden arındırması sorun olabiliyor
kesinlikle sleepy 👍🏻Hem ıslak mendil hem bez olarak ikisini de tavsiye ederim
önü düğmeli gecelikler 👍🏻 Emzirirken aç kapa kolaylığı oluyor
emzirme sütyeni 👍🏻 Bunu zaten kesin alıyorsunuz ama ilk bi haftadan sonra penye emzirme sütyenlerini bırakın LCWaikiki nin sütyenlerine geçin. Çok rahat ve yıpranma hakkı çok çok ileride. Kendi bedeninizde alın derim
Patikli takımlar 👎🏻 Bebeğimiz hızla büyüme gösterdiği için patikliler bi seferde olsun kurtarmıyor hemen o an çıkartmanız gerekebilir üstünden
bence tulum 👎🏻 Bunun yerine pijama takımlarına daha çok yönelseneler zıbınla beraber daha mantıklı. Çünkü hızla gelişim gösteriyorlar o yüzden bizim daha giymeden kaldırdığım tulumumuz oldu 🥺
bez değiştirmek için alt pedi 👍🏻 Kesinlikle alın ben ebebek den almıştım
oda nemlendiricileri 👎🏻 Bence gereksiz bunları kullanmak icin fişi takmaya gidene kadar kalorifer kenarlarına suluk almak günlük tazelemek hatta ve hatta suların içine az miktarda bebek yumuşatıcısı koymak efsane oluyor (ama çok az koyun lütfen)
biberon kurutucusu 👎🏻 Bi kere bile alıp kullananını görmedim
depend 👍🏻 Sezeryan yapanlar için büyük rahatlık ben altıma kaçırıyordum çok su içmekten yetişemiyordumm tuvalete ve koridorda salınca hiç sızıntı felan yapmadan çok iyi hapsediyordu lohusa pedi yerine kesinlikle bedeninize uygun olanından 2 paket alın derim
şimdilik bunlar geldi aklıma