Kızlar 36. Haftamda bebeğimin suyunun 60 ml e düştüğünü öğrendim suyu az diye 2 güne bir kontrole çağırdı 36+6 da suyumun 40 a düştüğünü öğrendik 50nin altında ki su 37. Haftayı idare etmez dedi hastaneye yatışım yapıldı 37+0m bugun artmamış olursa yarın sezeryana gireceğim dün ciğer geliştirici de yaptılar her ihtimale karşı 37 haftada dogum yapıp bebeği küvez e giren var mı ben çok korkuyorum 😦
37 hafta doğum yapanlar
Minay gecen hafta arkadasim kontrole diye gidip 35.haftada dogum yapti 2,5kg dogdu bebegi kuveze girmedi iki gune de hastaneden cikisi yapildi hic endise etmeyin 37.hafta artik haftasini doldurmus oluyor erken dogum gibi dusunmeyin siz. Tabi her bebek bir degil 39.hafta dogup kuveze giren de var bu bebeginizin gelisimine vs bagli ama siz icinizi ferah tutun, stress yapmayin, hayirlisiyla girmeden taburcu olursunuz insallah 🤗
- Düzenlendi
Minay sanmıyorum küveze alıncağını benim kıızm 32.haftada doğdu 1750 gr dı ve maşallah çok sağlıklıydı küveze 1 dk bile sokmadılar 😄 şimdi büyüdü kocaman oldu 12 yaşında her şeyi önde bile gidio 😊
Minay 37 den sonraki bebişler prematüre sayılmıyor, ciğer gelişimi de tamamlanmış oluyor ki zaten size iğne de yapılmış. Moralinizi bozmaya gerek yok🤍 bebeğe göre değişiyor bi de 40. Haftada doğup da farklı sebeplerden de küveze alınan bir sürü bebiş var 🙏🏻 Üzülmeyin, moraliniz iyi olsun ki bebişiniz de iyi olsun🌼🌺 sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu 🕊
Serendipity inşallah çok teşekkür ederim ❤️ Bu anı o kadar çok bekledim ki hemen gelsin istiyordum ama bu kadar korku olacağını hiç düşünmedim bi erken dogumum var ve onu kaybettim malesef birazda o yüzden korkuyorum sanırım
MeliSeliMelih ayyy maşallah, allah bağışlasın ❤️
biranneikikedi evet orası öyle haklısınız ama sanki 38 de doğsa içim daha rahat edecek gibiydi bilmiyorum kendimi 38 e hazırlamışım aslında 36 bile doğsa birşey olmaz yeterki 36 yi göretm diodum hep erken dogum riskim vardı bide erken doguma bağlı kaybım 36 a gelince doğarsa diye bi korku sardı beni 😂 değişik duygular içindeyim ne hissedeceğimi bilmiyorum 😂
Bsmlh onu hiç anlamıyorum benim aniden suyum gelmişti o zaman ml fln bişi demiodu doktorum özelde olmama rağmen 12 yıl önceydi ya da hatırlamıyorum canım
Minay haftaya cuma 37+6 oluyorum ve doğumum planlandı şuan doğsa bi sorun teşkil etmeyeceğini kilosunun gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi doktor (çocuk baskı yaptığı için sağ bacağımda damar tıkanması oldu onun için biraz erken doğumum oluyor)
Melegimveben inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı ❤️
Minay ahh simdi anliyorum kaybiniz icin cok uzuldum basiniz sag olsun, insallah kolayca ve saglicakla bu dogumunuzu tamamlar bir omur guzel gunler yasarsiniz evladinizla 🙏🏻🌸
Minay güzel düşünün güzel olsun lütfen 😍🙏🏻🍭🤲🏻
Serendipity inşallah teşekkür ederim ❤️
biranneikikedi inşallah 🙏🙏
MeliSeliMelih bende sızma vs yok amniosur yapıldı her hafta kontrol verdi ama dün dedi yine sınırdan sınırdan gidiyoruz 36 dayansak yeter alırım dedi