gizemsbsl Minay 37+5teyim şuıan hastanedeyim sezeryana gireceğim heyecanlıyım çok doktor küvez falan bahsetmedi hiç
Minay gizemsbsl ❤️ Sağlıkla alın kucağınıza benim doktorumda bahsetmedi ben kendimi yenemeyip sordum oda inleme oluraa bi kaç gün alabiliriz dedi onun içinde ciğer geliştieixi yaptı inleme olmasın diye
Minay Bsmlh bilemiyorum şimdi hafta hafta önemli mesela 60 ml su 36. Haftayı idare ederken 37. Haftayı idrare etmiyormuş belki de sizn doktorunuz farklı ölçüyordur yani benim ml hesabı söylüyor ama sizn ki farklı söylüyor olabilir
Neslihan1903 Minay benide 37. Haftamda sezaryene alacaklar tansiyon ve şekerden olayı doktor %3 ihtimal veriyor kuvöz için ciğer geliştirici bile yapmayacaklar o yüzden hiç korkma 37 bebek için doğuma hazır demek sıkıntı olmuyor. 🤗
Minay Neslihan1903 yani evet çok çok küçük bi ihtimal dedi hatta ben sormasam yiç küvez konusunda birşey demeyecekti ben sordugum için söyledi içimi rahatlattınz teşk ederm ❤️
Lokumcuk Minay doktorum bana 37. Haftanın sıkıntısız sekilde dogum için uygun oldugunu söyledi insallah o haftayı görürüm diye dua ediyorum. Korkmayın Allah büyük
Minay Lokumcuk evet haklısın öyle ama bilmiyorum annelik psikolojisi sanırım daha büyümemiş gibi hissediyorum ya 😂
Aselminaaa Minay 38 haftada dogum yapmistim ben. 36 haftalikken suyumum azaldigini ve plasentada kireclenme oldugunu ogrenmistik. 36 haftaya girdin artik erken doğum riskin bitti endiselenme bu haftada gelse bile demisti sanmiyorum kuveze bebegin
MerveSglk95 Minay ben 37 de dogum yaptım bebegim kuveze girmedi 3.200 49 mu 50 cm mi neydi o ara dogdu gayet iyiydi bi problem yaşamadım