masalkusum Parsbebiko bende gırmedım daha salı gunu kontrol var bır sonrakınde alırım demıstı bızede ay bırde gordunmu dogum okulu dıye bırseyle anlasmıs aral hoca keske dogum sonrası emzırme destegı ucretsız olsa 😃
Parsbebiko masalkusum gördüm gördüm keşke ücretsiz olsada gitsek ama paraliysa gidemem pazartesi ben salı sen güzel haberlerle döneriz inşallah 💙💙
masalkusum Parsbebiko bende sordumda telefon numarasını yazdı ordakı bayan telefonla konusabılırız dıye ararsam bakım yazarım sanada bırsey ogrenebılırsem ısallah guzel haberle devam edelım 😘
Shsg Fatma_7 özel muayenehanesi var çekirge doruk Hastanesi’ne yakın.bazen 100 bazen 150 veriyorum. Paragöz biride değil 🙂
Elf-Brcntrk Songulozkurt Nilüfer civari yeni tasınacağım için neresi bilmiyorum ama :) Medicana Pınar Türk cok cok memnunum 30 haftaya yaklaşıyoruz heyecanlı ve mutluyum sukur 😁
Semraa06 umutunannesii benım de sıgortam yok analık hakkından mı faydalanıyorsun sen de canım? Bir de doktorundan memnun musun?
Hellolo umutunannesii evet bende çok memnunum bizim sülale onda doğum yaptı diyebilirim aile doktorumuz oldu 🥰
16H49M Ftm28 muayene ücreti ne kadar Sanem alkan AKALIN değil miydi soy ismi bu doktorun yanlış mı hatırlıyorum
Mervefdnc16 BabyYoda Bende Özlem hanıma gidiyorum çok iyi bir doktor gerçekten Medicana da Pınar Türk önermişti arkadaşı zaten ☺️
Dileknur-1005 masalkusum bende hamitler de oturuyorum 29 hastalığım 😇 hayat hastanesi elviye fasıl a gidiyorm ☺️
Dileknur-1005 masalkusum yakın canım 14. etapın karşısındayım ☺️ evet canım ya Allahın izniyle büyüyoruz 😇 Yüce Rabbim sağsalım kucağımızada almayı nasip etsin 🐣🤗