masalkusum byzza16 evet cekıyor kendısı yapıyor tum taramaları sonunda raporda verıyor tabı detaylı ıcın ekstra ucret alıyor tabıkı 400 tl di sanırım
masalkusum Parsbebiko bızımde sımdılık normal dogum ama ılk zamandan berı hep normal dogum dedı bana bende nasılsa bır guven tamam dedım 😃 ısallah sezeryana alın dıye yalvarmam 😃 tarıh verdımı dogum ıcın yaklasık jımerde olcak dımı
masalkusum babymom16 kesınlıkle gıder emın olabılırsınız kafamızı karıstırmıyor olmadık seylerle en cok o yonunu sevıyorum ve guven verıyor ☺️
Parsbebiko masalkusum Aral hocaya güvenin bence benim yaşımdan dolayı ve başka sebeplerden dolayı sezeryan yapacak 29 Mart gibi konuştuk ama pazartesi kontrol var bakalim netleşir sağlıkla alalım kucagimiza inşallah 💙
Shsg Songulozkurt merhaba biz de bugün 10 haftayı bitirdik.. Yıldırım da yım cekirgeye ziya cetine gidiyorum ☺️
Shsg Fatma_7 ben Ziya çetin i tavsiye ederim.zor gebe kaldığım için ona gittim olumlu sonuç aldım alakalı bir doktor ..
MKayramoms Songulozkurt Osmangazi 😂 32+3teyiz özel muayehane Dr. Barış korkmaz a gidiyorum doğum medicabilde olacak kısmetse
masalkusum Parsbebiko evet kısmetse o sekılde olucak bana bır ara plesantadan dolayı sezaryan demıstı ozaman 1 nısanda alırız demişti ☺️ Nst gırdınızmı sız hıc
Semraa06 umutunannesii canım ben de kesteldeyimm..34+0..su ana kadar devlete gittim,ama artık son kontroller ve doguma gızem hanımı dusunuyorum..ne kadar ucret oduyosun acaba?
Shsg Fatma_7 özel muayenehanesi var çekirge doruk Hastanesi’ne yakın.bazen 100 bazen 150 veriyorum. Paragöz biride değil 🙂
masalkusum Parsbebiko bende gırmedım daha salı gunu kontrol var bır sonrakınde alırım demıstı bızede ay bırde gordunmu dogum okulu dıye bırseyle anlasmıs aral hoca keske dogum sonrası emzırme destegı ucretsız olsa 😃