Parsbebiko masalkusum oğlum biraz fazla kilo almış tosuncuk olmuş 21 Mart’ta doğum dedi çok hazırlıksızim 💙sizin nasıl gecti
masalkusum Parsbebiko ayy benımde aynı bılıyonmu bugun 35+1 bızım tam 3100 gr 49 cm dedı bana yeme dedı 😃😃 3750 ustune normal dogum yaptırmak ıstemıyorum annede bebekte cok yoruluyor dedı haftaya cumartesı yıne cagırdı catı muayenesı yapcak gecmez derse bende sezaryan 😃 senınkı kac kg olmus
Parsbebiko sternocleidomastoideus ya ben Pınar hanıma baska bı rahatsızlığım için gitmiştim ceylan hastanesindeydi ben hayatımda o kadar tatlı ilgili insanı rahatlatan yol gösteren bı doktor görmedim 💙💙
sternocleidomastoideus Parsbebiko kesinlikle hemde çok ilgili daha biz soramadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ☺️
Parsbebiko masalkusum 36.haftada 3300 kilo olmuş daha martı çıkarmaz dedi haftaya pazar alacak hatta dün storysinde benim oğlan vardı ikimizinde tosuncuk olacak bebislerimiz
masalkusum Parsbebiko ayyy gordumm evett hatta ne kadarda net dedım bızım kız hıc poz vermıyor ıkıdır masallahh yaa ☺️ Neden bu kadar poncık oldu acaba bızım mınnoslar 😃 benım kontrolumun oldugu gunun ertesı gun sen doguma gırcen ozaman ay bısı kalmamıs yaa olsun olsun gelısımı bıttıyse zaten artık gelsın mınnos bende en fazla senden bır hafta sonra dogururum 😃
Parsbebiko masalkusum benimkide fena pozlar veriyor ponçik oğlum bende çok şaşırdım çok kilo almış deyince hala calisiyorum daha hiç bir hazirligim yok 1 haftada ne yapacaksam o senin bittimi haziliklar
minikbirprensannesi Songulozkurt Bursa Osmangazi Alemdar mahallesinde oturuyorum 🖐🏻 Evke mediloft’a gidiyorum Senem Alkan Akalına 🤗
masalkusum Parsbebiko benım hazır herseyım cantam bıle hazır 32. Haftadan berı 😃 sende hazırla bır an önce bende calısıyordum ama coronadan dolayı Allahtan evden calısmaya gecmıstık bız o yonden rahat ettım bu surecte sen ıyı calısabılmısın sımdıye kadar benım pazartesı dogum ıznım baslıyor artık
bsra1321 Tt7116 merhaba, bende acıbadem mümin hocaya gidiyorum. 23.haftam. Siz benden daha öndesiniz. Şahin hocayla başlamıştım. 2 defadır mümin hocaya gidiyorum.. benden daha az kalmış doğumunuza, memnun musunuz kendisinden nasıl geçiyor süreciniz😊
Tt7116 bsra1321 çok şükür şimdilik iyi ama kasık ağrılarım artmaya başladı , :( )Şahin hocayı neden bıraktınız
Alparslan_mom Yıldırım Medicabil e gidiyorum Seda Hanıma. 34+1 deyim. doğum için konuşmadık daha tarih vs 😊
Parsbebiko masalkusum benimde pazartesi başlıyor iznim ama çok zorlanmaya başladım artık evde duramam diye çalışabilir raporu yazdı bana ama daha temizliğim duruyor çantama daha başlamadım bile yetiştirecem bı şekilde artık sağlıkla gelsin bebislerde işler bı şekilde halledilir