melegim_ve_ben Nnuruss Ben de 6 yıl bekledim çok iyi anlıyorum sizi.Rabbim hayal ettiğinizi yaşadığınız günleri göstersin size. En kısa zamanda sağlıklı bebiş ya da bebişlerinizin olduğu günlere kavuşun🤲
Nesliii06 Oykum_06ankara ben de ankara 11+2 çift yumurta ikizlerinde hamileyim sizin cinsiyetleri belli mi
Oykum_06ankara Nesliii06 yok cnm en son 14 haftalikken gittim birini tahmin etti erkek diye ama degisedebilir tam net bisi soylemedi bakalim sali gunu insallah gitcez belli olur belki ozmn
Goncala Goncala Oykum_06ankara bizim de öyle oldu , ilk kontrolde kızımızı ikincide de oğlumuzu öğrendik 🥰🙏🏻Darısı size cinsiyetini öğrenince yazın 👼🏻👼🏻
Sevdalianne Nnuruss Allah tez vakitte nasip eder insallah ben de 3 yil bekledim 2 defa asilama 2 defa tup bebek aptirdim cok şükür Rabbim nasip etti darisi size ve tum isteyenlere olsun insallah
Sevdalianne Nesliii06 evime cok yakin etlik lokman hekim meltem hocayi da cok tavsiye eden oldu ama erken dogarlarsa yogun bakim bolumu yok die akaya gidiyorum. Insallah gerek kalmaz yigun bakima ikimizin bebekleri icin de
Nesliii06 Sevdalianne benim de evim yakınn Aminn inşallah gerek kalmaz sağlıcakla doğarlar inşallah 🤲🤲🤲