hamileana Goncala ikiz değil ama bende ıspartalıyım görünce yazmadan durmadım saagoikla al bebislerini kucağına inşallah
Tugcek33 Goncala eşimin görevinden dolayı Diyarbakır🥰 21+4 olduk bizde🤰🏼sağlıklar doğarlar inşallah🤲🏻
Nnuruss Goncala ben de Ispartalıyım Ispartadayım ama gebe değilim lütfen benim için de dua edermisiniz nerdeyse 4 yıl olacak nasip olur inşallah
Goncala Tugcek33 inşallah , annelik çok değişik bir duygu doğmadan böyle , doğduklarında kimbilir nasıl hissedeceğiz
Goncala Tugcek33 hepimizin meraklı bir bekleyiş oluyor , umarım hepimizin vaktinde doğar bebekleri 🙏🏻😇
melegim_ve_ben Nnuruss Ben de 6 yıl bekledim çok iyi anlıyorum sizi.Rabbim hayal ettiğinizi yaşadığınız günleri göstersin size. En kısa zamanda sağlıklı bebiş ya da bebişlerinizin olduğu günlere kavuşun🤲
Sevdalianne Nnuruss Allah tez vakitte nasip eder insallah ben de 3 yil bekledim 2 defa asilama 2 defa tup bebek aptirdim cok şükür Rabbim nasip etti darisi size ve tum isteyenlere olsun insallah
Nesliii06 Oykum_06ankara ben de ankara 11+2 çift yumurta ikizlerinde hamileyim sizin cinsiyetleri belli mi
Goncala Goncala Oykum_06ankara bizim de öyle oldu , ilk kontrolde kızımızı ikincide de oğlumuzu öğrendik 🥰🙏🏻Darısı size cinsiyetini öğrenince yazın 👼🏻👼🏻
Goncala hamileana bende İzmirliyim . öğretmenim görev yerimiz Isparta..İzmir ’in Buca ilçesinde oturuyorduk