ikizcanlarim2021 Tuanaa34 yatıyorum öğrendiğimden beri riskli bi gebelik geçiriyorum onun harici bebişlerin durumları iyiymiş çok şükür düşük tehlikem var başından beri
Tuanaa34 ikizcanlarim2021 rabbım sağlıklı ve hayırlı bır sekılde kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah
sukran97 ikizcanlarim2021 büyüdük şükür ben Balıkesir/Edremit’te oturuyorum ama doğumum nasipse Balıkesir sevgi hastanesinde olucak siz merkez mi 🤗
ikizcanlarim2021 sukran97 merkez canım bizim de nasipse sevgi de olacak doğum rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayca00 32+1 Manisa tek yumurta ikizleri kızlarımızı bekliyoruz 🤰🏻Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah kızlar 🌸😍
Ayca00 Nnuruss rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en hayırlı zamanda size de nasip etsin inşallah sağlıkla 💕🥰
Imren3232 Goncala ispartaliyim bende 38 +3 olduk dogumu bekliyoruz ikiz değilim allah saglikla kucağımıza almak nasip etsin insallah👶🙏❤
Gammzze Goncala ben istanbuldayım 22 haftalık çift yumurta ikizi oğullarımizı bekliyoruz🧿🧿 Rabbim bütün bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş 🤲Rabbim isteyen dileyen olmayan herkese de bu güzel duyguyu nasip etsin 🤲