Esrakdr Benim de ortalama 30 dk sürmüştü sanırım ve özel hastane olduğu için 350₺ ödemiştik biz de ama devlette ücretsiz fakat orada yaptırabilmek için bir iki ay önce randevumuzu oluşturmalısınız aylar sonraya atıyor çünkü..
Deletedmom35 babyboy1 özel görüntüleme merkezi eşimin tanıdığı olduğu için biraz uygun fiyat a yaptılar yoksa 300 350 civarı
iremuhammedd babyboy1 valla öyle canım hiç erkekleri almıyolar poliklinik içine bile almıyolar dışarda koridorda erkekler bekliyor maalesef
iremuhammedd babyboy1 benimde eşim pek içine sinmedi ama yanımda annem vardı diye rahattım cok şükğr yoksa tek gtmek benimde hoşma gitmezdi sende yanında biriyle gitmeye çalış
babyboy1 iremuhammedd keşke benimde annem burada olsa her yere onu götürürdüm ama maalesef ki çok uzakta ben elazığa gelin geldiğim için burada kimsem yok 😣
Sukran53 babyboy1 350 tl odedim... Yarim saat surmustur hemen hemen her yerini inceliyor bebegin cunku goremediginde saga sola yatiriyo seni fln baya hirpalanmistim 😄 2gun etlerim agridi
iremuhammedd babyboy1 hadi ya Allah yardımcın olsun canım en yakın zamanda kavuştursun sizi inşallah.. biri olsun ama yanında ya mutlaka
HicranKzn 1 buçuk saat sürdü 250₺ ödedik. Çok güzeldi doktorla sohbetimiz ondan uzun sürdü sanırım ☺️☺️