babyboy1 Kızlar haftaya detaylı ultrasona gireceğim ve gerçekten doktorun dediği gibi 30 40dakika sürüyor mu ? Ve fiyatları ortalama nedir ?
iremuhammedd babyboy1 ben 120₺ verdim canım ve evet yarım saat sürüyo hatta bazı yerlerini görmeyince seni çıkartıp yürütüyor bişeyler yemeni söylüyor hareketlenmesi için yani bazen 1 saat bile sürebilir
Fulyag babyboy1 15 20 dakika kontrol sürdü 4 boyutlu ve renkli görüntü almak için uygun pozisyonda olmayınca yürüyüp geri geldim 😊
Gulsunoyku babyboy1 bugün girdim 10 'dk sürdü özel poliklinik bütün herşeyine baktı raporladi uzun süre kalırsa göz retinasi tam gelişmediğinden bebeği yakar dedi bilginiz olsun 40.50 dk falan kalanlar için bebek oldukça rahatsız oluyordur yazık
babyboy1 iremuhammedd özel hastanede mi verdiniz bu fiyatı acaba ? Heeeee demek öyle bende diyorum yahuuu 30 40 dakika karnımda bu aleti tutarak ben ölürüm diyordum demek öyleymiş 😬🙊 ilk gebeliğim olduğu için hiç bir bilgim yok yani 🙈
Elcnerdgn Şahsen benim okadar sürmedi. Siz bunu isterseniz özel de yada devlet hastanesinde de yaptırabiliyorsunuz. Özelde fiyatlar değişiyor. Devlette bi ücret ödemeden yapmıyorsunuz. Ama günler öncesi sıra almanız lazım bu arada nereye gitmeye karar verdiyseniz
iremuhammedd babyboy1 normalde kontrllerim özel hastanede ama detaylı ultrason için doktorum araştırma hastanesine gönderdi doktor doç diye özel muayene ücreti aldılar
babyboy1 iremuhammedd aynen benimde öyle oldu canım bende özele gidiyorum ama doktorum beni başka yere yönlendirdi detaylı için ☺️
ozgul23 iremuhammedd canım merhaba araştırma Hastanesi'ne Harput devlet hastanesi mi yönlendirdi sizi bende iki hafta sonra gidip randevu alacağım devlet hastanesinden öyle dediler gel randevu verecez sana söylediğimiz yerde yaptıracaktır drdiler
Deletedmom35 babyboy1 özel görüntüleme merkezi eşimin tanıdığı olduğu için biraz uygun fiyat a yaptılar yoksa 300 350 civarı
babyboy1 iremuhammedd ayy hangi doktora gittin bana doktorum iki isim yazdı ve bilemiyorum acaba hangisine gitsem hangisi iyidir 😬 birinin adı Remzi Atılgan diğerinin de Burcin soy ismini okuyamadım tam 😂
iremuhammedd babyboy1 burçin beye gittim canım gayet iyiydi herşeye baktı anlattı banada yalnız bilgin olsun erkekleri almıyolar içeri eşinle gitme yanında bayan biri olsun