Ferzanberaa babyboy1 Bebeğinizin duruş şekline göre değişiyor. Tok olmanızda tabi ki bir etken. Benimki uyuduğu için 1 saatten fazla sürmüştü. 3 kere arayla girmiştim.
deletedmom507 babyboy1 anladım canım ben de bayram sonu gidecem inşallah nasıl geçtiğini yazarsın buraya merak ettim😍
babyboy1 deletedmom507 olur canım yazarım ☺️ sende mi elazığdasın ve firat üniveriste hastanesine gidiceksin yoksa ? ☺️
Ekimannesi Ben özelde yaptırdım 15 bilemedin20 dk sürdü, şaşırdım hatta herkes uzun sürüyor diyince, doktordan doktora değişiyor süre
Duruveannesi Aslında 15 dk birşey ama çocuklar kendini göstermediği için ugrastiriyor.bizimki 1 buçuk saate yakın göstermedi yarım saat ara ile gezip geldim çikolata filn yedim öle kendini zarzir gösterdi. Ondan dolayı gitmeden önce bol bol meyve suyu çikolata yiyin üstüne birde 15 dk filn yürüyün öle gidin. Çünkü bazı doktorlar anlayışsız oluyor göstermiyor git başka gün gel yapıyor lar . Benim muayene ücretim de 150 di
babyboy1 Duruveannesi haklısınız en iyisi bol bol çikolata tatlı falan yiyip ondan sonra gitmek bebişler hareketleniyor yedikten sonra baya baya 😍
Ekimannesi babyboy1 evet hareketliydi onlada ilgili olabilir, bende doktora kızmıştım kısacık baktı diye😂😂😂
Elifgurkan Bende 21 haziranda 10 gün sonra giricem renkli ultrason kağıdı veriyolarmi peki devlette giricem
deletedmom507 babyboy1 ayy o kadar da merak ediyordu üniversitede Burçin bey var onların özel muayenesi 120tl sanırım özel mi girecez detaylıya o zaman da mı almıyorlar
Hanif babyboy1 250 tl ye yaptırdım kendi doktorumun kliniğinde tabi gebeliğimi takip eden doktorum olduğu için uzun uzun baktı 😍😍
babyboy1 Hanif keşke benimkini de kendi doktorum yapsa ama maalesef makinası yokmuş ve şimdi nasıl biriyle karşılaşırım bilemiyorum 😏