Kimkibu mucizemm_3 bana doktorum yürüyüşü çok önermedi bol bol dinlen dediği için çok çıkamıyorum ben😔
mucizemm_3 endobeybi aslında ediyor ama dinleniyorum. Gidişte yürüyorum 15 dak falan sürüyor sonra dönüş yolunda 5 dak oturup dinleniyorum deniz beni dinlendiriyor sonra devam ediyorum
Kimkibu mucizemm_3 tüp bebek benim tedibir amaclı sanıyorum şükür hic kanama vs bişeyim olmadı herseyde iyi gidiyor ama yinede temkinli olalım diyor
Gamzeee89 mucizemm_3 yarından itibaren kızımın sınıf arkadaşının annesiyle düzenli yürüyüşe başlıcaz oda hamiş bende 😀
mucizemm_3 Gamzeee89 ne güzel ben tek yürüyorum eşim cumartesileri evde oda yasaktan dolayı zaten çıkamıyorduk neyse yasak kalktı. Çevremdekilerin hepsinin bebeği var sabahta sahil sakin olduğu için sabahı tercih ediyorum
mucizemm_3 limonluchescake ben elimden geldikçe çıkmaya çalışıyorum dün çıkamadım bugün 6500 adım attım ama yoruldum.. sayfaya pek rağbet olmadı ben günlük yazarsak birbirimizi etkileriz diye düşünmüştüm
KMerveK mucizemm_3 doktor bana 40 dk lık yürüyüşlere başla dedi başladım ama imkanı yok 40 dk yürüyemiyorum belime karnıma ağrı giriyor tuvaletim geliyor 1 saat yürüyenlere maşallah valla
mucizemm_3 KMerveK benimde hem belim hemde kasığım ağrıyor 20 dak yürüyorsan dönüşte biraz 3-4 dakika dinleniyorum oturuyorum sonra devam ediyorum
Eeliff_ mucizemm_3 tam yürüyüşe başladım karlar yağdı bıraktım tekrar başladım yağmurlar bu sefer tekrar başladım yürürken çukuru görmedim iki ayağımı birden burktum şu an gaziyim😂😂😂
limonluchescake mucizemm_3 harika olur. Her cıkmadan yazışalım bence, birbirimizi olumlu etkileriz☺️☺️💐
KMerveK mucizemm_3 bende valla aynı şekilde kaplumbağa gibi 2 türü zor atıyorum hele dinlenmesem düşer bayılırım heralde
-mercimek- mucizemm_3 35.haftadayım neredeyse yürümediğim gün olmadı. Ağrım olsa bile karda kışta hiç durmadan yürüyorum en az 4000-5000 adım eeee evde de zaten sürekli hareket halindeydim. Sağlıklı bir gebelik geçiriyorsanız hareketsiz kalmayın derim🙏
mucizemm_3 -mercimek- evde çok hareketli değilim ağrılarım artınca haftada 4-5 gün çıkıyorum… elimden geldikçe hareketsiz kalmamaya çalışıyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
mucizemm_3 KMerveK yavaş yavaş artırmak lazım birden olmuyor bide ben sabah iyiysen daha rahat yürüyorum sonra çıkınca daha çabuk yoruluyorum
Canncmm mucizemm_3 ben her gün yürümeye çalıçıyorum ama pek kısmet olmuyor ama haftada en az dört gün yürüyorum yaklaşık bir hafta 25+4 teyim