Laayla bende bilmeden migren ağrısından serum aldım ve ilaç alerjisinden alerji iğnesi vuruldum şükür sıkıntısız doğdu şimdi 16 günlük ama sen ikili testini ve detaylı ultrasonu kesinlikle yaptır bi sorun varsa orda çıkar zaten
    Laayla kalbini ferah tut canimm insallah bisey olmaz. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
    Merve98 yaaa çok sevindim canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başıma inşaAllah
    Laayla 3-4 yudum alkol içtim günde 2 paket sigara içiyordum doğum kontrol hapı kullanıyordum ağrı kesici antibiyotik kullandım antidepresan kullandım çok şükür 26. haftamıza geldik detaylı testimizde temiz çıktı 🙏🏻
    Laayla canım benim bak ne anlatıcam aynı ssnin gibi sırtım ağrıyo idrar yollarım enfksiyon olmuş doktor antibiyotik majezik sonra idrar söktürücü şase vs yazdı bende her ihtimale karşı gidip gebelik testi yaptım çıkmadı ve ilaçlara başladım 10 gün içtim antibiyotik vs bitti diğer ilaçlarda tabi ama sırt ağrım geçmedi hastaneye film çektirmeye gittim tam ödeme yapcakken içimden dedim ya bi kan tahlili yaptırayım veee sonuç hamile çıktım.. gittik dr gösterdik ve 6 haftalıkmışım doktor henüz kese yeni oluştuğu için bebek oluşmaya yeni başladığı için bir şey olmaz dedi korkma falan dedi.. sende içini ferah tut şuan 35 haftalığım ve rabbime çok şükür sağlığında bir problem yok.. bol dua et sakıın kendini üzüp bebeğini daha çok etkileme ok🙏🙏🙏
    Laayla canım söyle söyler bütün doktorlar bilmeden içsen bi zararı olmuyormuş böyle bi mucize işte bende korunmamama rağmen Arveles kullandım burun spreyi kullandım çok şükür 4d ultrasonda da bişey çıkmadı herşey yolunda şükür 🙏🏻 İnşallah senin bebeğin de sağlıklı olucak doktorlar herşeyin kötüsünü söyler içini ferah tut
    İnşallah birşey olmaz canım sen içini ferah tut beslenmene va dikkat et yeter bişeycik olmaz inşallah 🤲🏻
    Laayla canım içini ferah tut hiç belli olmaz.testlerini yaptır bebeğinde inşallah birşey yoktur
    Kemoterapi gören annelerin bile sağlıklı bebekleri olabiliyor Allah büyük canım.
      Laayla kuzenim narkoz alıp ameliyat olmustu sonrasında hamile olduğunu öğrendi.. doktorlar bişey olsaydı tutunamaz düşerdi demişler... sıkma canını alacağı nefes varsa Allahın izniyle doğar doktorun acımasızmış biraz sıkma sen canını
      acilde kan tahlili yapmadan bir ağrı kesici iğne bile yapmayan doktorlara sinir olurdum, demek ki varmış bir sebebi. İnşallah bir şey olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız
      Laayla allahım korusun evladınızı inşallah sağlıklı sapasağlam bir evladınız olur
      Laayla benim bildiğim ilk 3 ay sıkıntı olmuyor (kesin değil) ama bilmeden kullanmışsınız. Doktorlar uyarmak zorundalar. Üst üste almışsınız ilaçları. Birşey olmaz umarım bundan sonra dikkat edin geçmişler olsun. Birde eğer anomali varsa ilk 3 ayda atıyor genelde kendini inşallah sağlıkla gelir
      Laayla İnşallah canım🙏🏼 Sende mümkünse profesöre git, en doğru yönlendirmeyi o yapacaktır🤗
      @Laayla Merhaba benım annemde hamıle olduguna ıhtımal vermıyordu regl olamadıgı için hastneye gıtmıstı menepoz baslangıcımı acaba diye doktorda hamıle oldugunu fark etmemıs ne hıkmetse adet söktürücü ilac vermıstı annem kullandıgında cok yoğun kanaması olmustu acıle göturdugumuzde sen hamılesın nası bu ılacı kullanırsın demıstı cocuk düşer durmaz demıstı annem o pskolojyle hergun bırsey olursa korkusuyla doğurana kadar kımsye hamıle oldugunu bıle söyleyememişti kardesım suan 10 yasında 👶🏻
      Laayla Haberin olmadan kullanmissim vicdan azabi cektirme kendine canim. Ustelik Allah korur bebegini endise etme. Insallah sag saglim alirsin kucagina. Ben normalde cok hap ve ilac vs kullanmayi sevmedigim icin basima gelmedi boyle birsey. Bol bol dua et bu mubarek gunlerde. Uzme kendini
      Laayla yanlış bir şekilde yönlendirmek istemem sizi . Sadece başıma geleni anlatayım. Ben yaklaşık üç ay önce bir ameliyat geçirdim. Hamile olma ihtimalim yok diye düşündüğümden kan tahlili yaptırmadım. Tam kan sayımında da belli olmadığından ameliyata aldılar beni. Çok fazla antibiyotik, ağrı kesici ve hatta uyku ilacı verildi bana. Gecikmem olunca ameliyattan ötürü dengem bozuldu zannettim. İki hafta gecikince gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Neyse bir hafta daha geçti kadın doğum doktoruna gideyim de bari muayene olayım dedim. Kese göründü. Ben doktora bahsettim ve çocuk kesin sakat olur, yaşamaz, kalbi atmaz gibi insanı paramparça eden şeyler söyledi. Durumu sindirmek için bikaç gün bekledik ve başka doktora gittik. Kalbi atıyordu. Şimdi 15 haftalık. İkili testte ve ultrason muayenesinde gayet normal çıktı. Hatta en son zıp zıp zıplıyordu:) siz içinizi ferah tutun lütfen🐥 modunuz iyi olursa o da iyi olur😊