ToprakVeAnnesi35 maşallah 🙏Allah büyük gerçekten ,o yüzden arkadaş testlerini kontrollerini aksatmazsa sorun olmaz olsa bile haberdar olur
Laayla

Laayla bende hamile oldugumu bilmeden mazejik agri kesici icmistm 2 tane ama cok skur bsey olmadi 17+2 yim şuanda. Sen içini ferah tut
Laayla anne hamile olduğunu öğrenene kadar Rabbim korurmus anne öğrendikten sonrada anne korumaya başlıyor zaten bol bol dua edin
Iyi düşün ıyi olsun inşallah saglikli bir sekilde dunyaya gelir evladin 🙏 menopoza girdiğini düşünen bir tanıdığimda 4 AY hamile olduğunu fark etmemiş ve rahatsızlıkları sebebiyle çok sayıda ilaç kullanmıştı suan 2 yaşında oğlu gayet sağlıklı. Her şey Allah'ın takdiri böyle düşünmeye çalış
2 yıl sonra

Laayla lütfen bana ulaşırmışın senın yaşadın çaresizliği suan ben yaşıyorum umıt ol belki ilac kullandım bilmeden hemde çok agrı epilepsi ilaçları okuduysan bana yardımcı olmak için dönermisn

Laayla ben antibiyotik kullanmıştım gene kaldığımı sonra öğrendim Rabbime çok şükür bı sıkıntı olmadı bence çok takmayin

Laayla ben gebe olduğumu bilmeden ameliyat oldum 1 ay deli gibi serum anestezi ilaç aldım maşallah çok şükür 33 hafta olduk bişeyim yok dua et sadece