Barlisko Çamlıca medipole gidiyorum sedef hanıma muane ücreti 150 tl sezeryan doğum sormadim ama burda yapanlar yazanlar 2.900 dedi
Trknavci bebegimibeklerkennnn 280tl SGK li özel sağlık sigortanız varsada indirimli oluyor doğumda bu yılki fiyatları almadım daha
Evinongann Arkadaşlar sigorta özel hastanede ücretin yarısını falan karşılama yapıyor mu, yoksa direk aynı ücret mi geçerli oluyor
Eczmery123 bebegimibeklerkennnn Avicenna Ataşehir’den neden memnun kalmadınız? Doktorunuz kimdi? Ben Nuran Kıyak’a gidiyorum orda. Doktorumdan çok memnunum
bebegimibeklerkennnn Eczmery123 doktor ismi verip hakkına girmek istemiyorum ama Nuran hanım değil. 40 Haftam bitti hiç normal doğum adı yok hep sezeryan dedi ne bileyim suni verelim deneyelim demedi. Doğumda kordon dolanmış onu söyledi ultrasonda görmemiş hanımefendi
bebegimibeklerkennnn Eczmery123 dikişim deseniz sözde estetik olacaktı resmen deriyi üst üste getirip dikmiş kabarık yani
sessizliginsesi bebegimibeklerkennnn Aralıkta 170mis sonra 210 olmuş ben 1 hafta önce gittim 250olmus umarım daha fazla artmaz 😔
Eczmery123 bebegimibeklerkennnn üzüldüm gerçekten. Doktorun içinize sinmesi çok önemli. Ben de normal doğum yanlısı diye tavsiyeyle Nuran hanımı tercih ettim. ilk doktorum da normal doğum yanlısıydı ama kanım ısınmamıştı 16.haftada doktor değiştirdim, Nuran hanımı çok sevdim. İnşallah doğum sürecinden de memnun kalırım
bebegimibeklerkennnn Eczmery123 Nuran ve Tülin hanımı çok beğeniyorlar inşallah gönlünüze göre olur her şey 💕
Z-asena bebegimibeklerkennnn ataşehir avicenna nuran hanim. Tek kelimeyle mukemmel. Tanidgim bi kac kisinin dogumunu da yapti dogun sonuna kadar yaninda var norml doguma tesvik ediyor. Ve her muayenede insani rajatlatyor samimi bi insan ondan vazgecemiyorum ❤️ muayene 175. Dogum fiyatin8 bilmiyorm. Bide fatih sultan mehmet polknligi var cekmeköy tarafnda sanirm sigortayla anlasmali 100 tl muayne. Normal dogum 2500 sezeryan 3300 h8c gymedim ama
mrskorkut Acemianne7 yaaaa benim de doktorum Habibe hanım çok seviyorum canım doktorumuz 😍😃 siz kaçıncı haftadasınız hayırlı olsun inşallah 🤲🏼🥰🥰
mrskorkut Acemianne7 Oyy maşallah miniğe annesi 🥰🥰🤲🏼🧿 Biz 32+5 olduk canım benim kızım olacak inşallah ilerleyip gidiyoruz artık doktor 2 haftada bir görüyor bizi 🐥😅