Merhaba hamilelik sürecime Habibe Seyisoğluyla başladım. Tavsiye üzerine gitmiştim ama ben memnun kalmadım. Hamilelik süreci sıkıntısız devam ederken sorun yoktu ama bazı sağlık problemlerim oldu. Kendisine bir şeyler danışmak istiyorum whatsapp dan atıyorum tahlil sonuçlarını illa mail istiyor araya hafta sonu giriyor Pazartesi gün sonunda arıyor ben kaygıdan çatlamışım vs vs. Bir kaç kez bu tarz olaylar yaşadım.Yukarıda yorumlarda birisi ultrasona bakarken besmele çektiğini söylemiş çok şaşırdım ben tesettürlüyüm. Hiç Allah’ın izniyle vs gibi kelimeler duymadım. Aksine tesettürlü olduğum içim benden hoşlanmadığını düşünüyordum. Uzun uzun yazmak istedim ki ilerde araştıran arkadaşlara da fikir olsun. Şu an Dr Perihan Özden’e gidiyorum Bağdat caddesinde özel muayenesi var. Çok memnunum. Takip edilmesi gereken sağlık sorunlarım var her aradığımda ulaşıyorum bir şekilde 2 dk konuşup sorunu çözüyoruz. Doğum için bir çok hastaneyle anlaşmalı. Büyük ihtimalle Altunizade Acıbadem’i tercih edeceğim. Habibe Seyisoğlu muayene ücreti benim özel sigortama indirimli 300 küsürdü. Perihan Özden yine indirimli 290.