bebegimibeklerkennnn Kızlar doktor arıyorum, muayene ve doğum ücretleriyle beraber paylaşırsanız çok sevinirim. İlk çocuğumu Ataşehir Avicenna da sezeryan doğurdum hiç memnun kalmadım. Bana hastane ve doktor önerin lütfen bir an önce karar verip başlamam gerekiyor 🤗
Acemianne7 bebegimibeklerkennnn bebegimibeklerkennnn canım doktor ücretini bilmiyorum görüşmedik onu ama ilk günden beri Altunizade Acıbadem hastanesine gidiyorum doktorum Habibe Seyisoğlu. Çok ilgili,insanı rahatlatarak konuşması her ultrasonda besmele çekerek bakması çok hoşuma gidiyor :)
Dyg61 bebegimibeklerkennnn benım doktorum Ümraniye de kendi kliniği var fera busıness Fatoş Özlem yıldırım muayene ücreti 150 TL doğum fiyatlarını henüz bilmiyorum
Trknavci bebegimibeklerkennnn Central Hospital kozyatagi- Dr.Figen Temelli Akın.lütfen internetten araştırın ısrarla tavsiye ederim.3.cocuguma hamileyim ve aynı dr.gidiyorum hastane olarak da fiyatlar makul
gzmblky bebegimibeklerkennnn Kurtköy Ersoy Hastanesi "“Shebnem Musayeva” doktorum çok aşırı memnunum sonsuz tavsiyedir 🙏🏼☺️ Muayene ücreti 150 ₺ Doğum ücretleri : Normal 3025 ₺ Zorunlu sezeryan 3245 ₺
Sancar Kurtkoy emseye gıdıorım. Muayene 175. Dogum sezeryan 5bucuk. Pınar hanım.ben cok memnunum 2. Dogumum olacak
bebegimibeklerkennnn Acemianne7 Acıbadem biraz pahalı diye biliyorum öğrenince bana da haber verirsiniz değil mi 😅
mrskorkut Acemianne7 yaaaa benim de doktorum Habibe hanım çok seviyorum canım doktorumuz 😍😃 siz kaçıncı haftadasınız hayırlı olsun inşallah 🤲🏼🥰🥰
Dyg61 bebegimibeklerkennnn afiyet hastanesi avicenna atasehır Erdem medicana ya da medipol bunları hatırlıyorum ama emin değilim o civardaki hastanelerle anlaşması var
sessizliginsesi Central Hospital Fatma Nur Temel’den çok memnunum ben muayene 250tl doğum 4bin le 6bin arası normal sezaryen degisiyor. 24 saat doktor bulabiliyorsunuz
ikizlerburcu gzmblky merhaba her doktorun doğum ücreti ve muayenesi farklı mı orada eğer öyleyse bende gelmeyi düşüneyim
cgelmas Medipol çamlıca hastanesi öğr görevlisi Ayşe Kavasoğlu. Şu an 150 tl muayene ücreti. Yeni yardımcı doc unvanını aldı muayene ücreti artar diye düşünüyorum çook ama çook memnunum. 2.sinde de inşallah ona gideceğim kesin🙈
sessizliginsesi bebegimibeklerkennnn Aralıkta 170mis sonra 210 olmuş ben 1 hafta önce gittim 250olmus umarım daha fazla artmaz 😔
Trknavci bebegimibeklerkennnn 280tl SGK li özel sağlık sigortanız varsada indirimli oluyor doğumda bu yılki fiyatları almadım daha