Goncagul_94_35 SenaRemzi hepimizde uyku problemi var acaba daha rahat uyku için egzersize mi başlasam diyorum bende
SenaRemzi Goncagul_94_35 ben daha kötü olurum diye korkuyorum çok hareketli birisiydim normalde şuan 5 aydır evdeyim virüsden korkumuzdan yasaklarda cabası oldu zaten dikkatli çıkıyorduk arada bi iyice hareketsiz kaldım yürüyüşü de eşim ev de oldukça yapıyoruz 🤰
Minik_tavsan Goncagul_94_35 özellikle son dönemlerde olup uyuyabilen var mı gerçekten merak ediyorum 😊
Hicran27 Goncagul_94_35 az kaldı ama uykusuz kalacağımız çok geceler var ama olsun yavrum sağlıklı gelsin de
Azad_alimm Minik_tavsan yok canım malesef uyku denen şey hayal oluyo 37 haftalık olduk uykuyu unutun artık doğunca da uyutmuyo ztn
aannepandaa Goncagul_94_35 uykular haram oldu.. sola ytmaktan sol yanım çürüdü.. bi doğurayım yatağa zıplaayarak ve yüz üstü yatıcam 🤣🤣
Metehan_ve_annesi Goncagul_94_35 hamile yastığımla çok rahat ederek uyuyorum genelde sağ tarafta rahat uyuyorum 😊
seday93 Goncagul_94_35 37.hafta artık sadece soluma yatabiliyorum parmaklarım uyuşuyor 🙈 allahtan 4.haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum o yumuş yumuş güzel uyutuyor ama sola yatmak en sağlıklısı sağ taraftan bebeğe giden damarlar geçiyormuş bebeğin en rahat ettiği sol tarafmış o yüzden baya bir haftadır öyle yatıyorum ☺️☺️
Erimannesi 38 haftalığım sol taragım çürüdü artık soluma yatmaktan.. 🤦♀️🤦♀️Uykular zaten yarım saat yarım saat.. O yüzden ilk haftalardaki uykularınızın kıymetini bilin..