Seymassrioglu Goncagul_94_35 önüm arkam sağım solum yastık ufacık yerde sıkıs tikis uyumaya çalışıyorum 🤣
Bhralp0501 Goncagul_94_35 ben çok fazla uyuyorum 🤦♀️ 18 haftalığım ama düz, sağ, sol her türlü uyuyabiliyorum. Şuanlık bir rahatsızlık vermiyor bana.
SenaRemzi Tuba04 aynen sabaha kadar dönüyorum bide agrılarla birlikte nasıl yatsam rahat edemiyorum belim ve kasıklarım aşırı agrı oluyor sizde de oluyor mu ?🙋♀️
Minnosunannesiii Goncagul_94_35 sağa yatıyorum dişim ağrıyor sola yatıyorum dişim ağrıyo sırt üstü yatcam kordon dolanır diyorlar korkuyorum kaç gündür oturarak sabah ediyorum geceyi
SenaRemzi Goncagul_94_35 bazen ağlayacak dereceye geliyorum çok kötü oluyor 2 gün önce sabaha kadar uyuyamadım yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek normaldir belki ama dayanılmaz oluyor bazen😞
drn05 Goncagul_94_35 uykular haram oldu 🙈 sırtüstü yatmayım diye panik oluyorum herhalde kesintisiz uyuyamıyorum sağa sola dönüyorum bütün gece
OzgeAlya Goncagul_94_35 ilk önce sağa yatıyorum eşimin omuzuna tam uyuya kaldığımda sola dönüyorum battaniyeyi de bacak arama koyuyorum sonrası mışıl mışıl 🤭😂
Kubraylmz0 Yan yatmaktan nefret ediyorum sürekli bacaklarım ağrıyor şuan da bile ağrıdan uyuyamıyorum bir sağ bir sol sırt üstü zaten yatamıyorum hemen kasıklarda bir ağrı oluyor hamilelik boyunca beni en zorlayan şey bu maalesef
Goncagul_94_35 SenaRemzi hepimizde uyku problemi var acaba daha rahat uyku için egzersize mi başlasam diyorum bende