Dlkelc09 Goncagul_94_35 yana doğru yatmaktan mındar oldum 😂 yüz üstü yatarım kendimi bildim bileli. Son bikac haftadir sağa dönüp uykuya dalıyorum. Sabah sırt üstü uyanıyorum malesef 😥😥
Minikannebsr Goncagul_94_35 17 olucaz bizde bende rahat uyuyorum sağ sol sırt üstü farketmiyo. Sadece göbüş biraz büyüdüğü için bacağımın tekini çekemiyorum karnıma doğru hemen sıkışıyo minişko
Azad_alimm Minik_tavsan yok canım malesef uyku denen şey hayal oluyo 37 haftalık olduk uykuyu unutun artık doğunca da uyutmuyo ztn
Minik_tavsan Azad_alimm Allah nasip ederse bi doğsun eşime verip 1 2 saat kesintisiz uyumak istiyorum. Fazlası hayal zaten 😅
Mutlulu19-25 Goncagul_94_35 soluna yatmanı öneririm canım hamilelikte en iyi yatış bebek içinde sol yan yatış
Madinanin-Annesi Goncagul_94_35 sagima rahat uyuyorum ama o zamanda vicdan azabi cekiyorum soldada uyumadigim icin tum gun basim agriyor
momsboys Goncagul_94_35 ben hep soluma yatardım hamile oldum olalı sağa eşime dönüp uyumak istiyorum çok ilginç. ama sola yatmayı tavsiye ediyor hekimler özellikle son zamanlar
Hicran27 Goncagul_94_35 az kaldı ama uykusuz kalacağımız çok geceler var ama olsun yavrum sağlıklı gelsin de