Zeynep1278 Milli eğitim bünyesinde çalışan arkadaşlar, izin için dilekçe ve raporu okul müdürune mi veriyoruz yoksa ilçe milli eğitime mi 🌻
Melek-16 Nymphadoraa bana da aynisini söylediler. İzinler iptal denilene kadar izinlisiniz dediler. Ama insan yazılı onaylı bir şey olmayınca diken üstünde oluyor neticede bunu söyleyen de bizler gibi memur. Sabah tebliğ edilir sanıyorum. Çok teşekkürler paylaştığınız için🙏🏻🙏🏻
Nymphadoraa Melek-16 aynen öyle insan resmî bir açıklama bekliyor hele burada göreve çağrılanları duyunca gerildim iyice 😐rica ederim
Sedagmlksz Sevi36610 sağlık bakanlığında çalışıyorum 24 e 1 haftam var bugün özlüğe sprduğumda hayır hocam bize yazı gelmedi zamanı geldiğinde izne çıkabilirz dendi inşallah aksi bir durum olmaz😬
Melek-16 Nymphadoraa hocam aksi bir durum olursa haberleşelim. İnşallah olmaz🙏🏻 Ben de aynı şekilde çağırılanları duyunca hayli gerildim. Şu halimizle nasıl sıktılar canımızı
Sevi36610 Sedagmlksz bende aynı durumdayım 12 martta 24+0 oluyorum hemen izin alacam.gerçi iptal olursa da geri çağırırlar.bilemedim ben de strese girdim 😂
Melek-16 Nymphadoraa dün gönderdiğiniz yazı tebliğ edildi, bakanlıkla ve idarecimle de görüştüm. İzne devam hayırlısıyla👍🏻
Bibebisgordumsanki hanibazen bi cok hamişin yüreğine su serpmissiniz resmen Allah razı olsun. İstanbulda degilim ama umarim valilikler farklı uygulamaya gitmez de bizde rahatlariz.
hanibazen Betulkoray2021 orda görmedim ama evrağın altındaki doğrulama linkine gidip doğrulama kodunu girdiğinizde görünüyo evrak