kardelen1006 off benim durum daha karışık ben kısa çalşma ödeneği almak için ögrencide yok maaşlarınızı ödeyemiyorum diye müdür ücretsiz izne ayırdı bizi işe geri döngüğümde 27. haftamda falan olcam benim iş. nasıl olcakki özel bi kreşte çalışıyorum
Bibebisgordumsanki hanibazen bi cok hamişin yüreğine su serpmissiniz resmen Allah razı olsun. İstanbulda degilim ama umarim valilikler farklı uygulamaya gitmez de bizde rahatlariz.
hanibazen Bibebisgordumsanki hepimizden 🌿 hiç sanmıyorum farklı olcağını siz de hayırlı haberi alırsınız 🤍
Mavilotta Melikeolc İzmirde de valilik öyle bir açıklama yapmıştı ama meb biz uygulamıyoruz 24 hafta geçerli dedi. Onu uygulayan var mı merak ediyorum
ErsiNuray Mavilotta malesef meb uygulamadi 24 öncesini banada 24 geçerli dediler ama burda yazanlardan uygulananlar olmus. Meb her zamanki gibi sknt.
ummuhan-27 Frd istanbul 😊 valiligin yazisini da gonderdi sef ama buraya resim yuklemeyi bilmiyorum o yuzden yuklemedim.
Frd ummuhan-27 yaa aradım şimdi valiliği bununla ilgili açıklama yokdediler çıldırıcam yaaaa bizim şnsan kaynaklarına da sormak istemiyorum çok sordum valiliği arıyıp kesin bilgi alıp sorayım dedim onlarda bu şekilde cevap verdi 😭😭😭😭😭
venusyen istanbul vee izmir haricindeki illerde idari izin ile ilgili yazı gelen ya da bilgi alan var mı
Saree1 venusyen izin kamuda çalışan tüm gebeleri kapsıyor zaten izni verende İstanbul izmir valisi değil onlar bir önce ki yazıyı hatırlarıp devam ettiğini belirtiyorlar kafa karışıklığını önlemek için ben Bursa dayım inşaallah cuma bende kullanacağım iznimi
Frd Saree1 evet ama kalktı diyo kurum diyorum genelgeyi ama bu genelgede bile bahsetmiyo diyo ısrarla 😞
Bibebisgordumsanki Frd ay benim mudurumde aynı seyi söylüyor kalkmadi mevzuattan bakinca 2020/8 genelgesi hala yürürlükte izin ona istinaden veriliyor zaten diyorum bunda bahsedilmedi diyor. İs bilmemek bence ya. Benim iki haftam kalmıştı izne ayrilmaya simdiden strese soktular.