tugba9293 Ayde54- ayrımın danistasınu yaptılar . şimdi mi mesele oldu . bu sistem böyle oldugu sürece ne covid biter ne başka bişi . karnında minicik bebegi olan insanları sen kamudasın sen özeldesin diye ayıralı yaklaşık 6 ay oldu. bizim karnımızdaki bebegi bebekten saymadılar. biz en riskli şehirlerdyiz vali cıkıp da tüm gebelere idari izin diye acıklama yapmadı . istese yapabilir. ama arkada olanlardan haberimizyok
Sevi36610 Ya şimdik 24.hafta izni kalktı mı kalkmadı mı? Bakıyorum bir yazı bulamadım ben onunla ilgili
tugba9293 Sevi36610 ben kalktıgını düşünmüyorum şuan ortalık karısık . ve kendini bişi sanan yöneticiler gebe kadınlarla ugrasıyor. durum bu
Sevi36610 Nymphadoraa bu sanırım sadece adalet bakanlığı İçin geçerli.sağlık bakanlığındayım ben orası İçin geçerli değil aynı şekilde MEB içinde geçerli değil.
emoser Nymphadoraa yani devam ediyor işte kamuda kurumlara değişmez ki bu aynen 24-32izin devam çağrılanlar haklarını arasınlar genelgeyi göstersnler
Nymphadoraa Sevi36610 evet belirttim yukarıda ☺️ Diğer kurumlar için de açıklama yapılır umarım bu kadar basit bir konu nasıl böyle karmaşık hale geliyor anlamadım 😐 herkes diken üstünde
Aycanmbenim Sevi36610 sağlık bakanlığı içinde daha geçen ay geldi. İdari izinliyken Çalıştığımız şehirden ayrılmayacağız bizde ama çağıracaklarını sanmıyorum
ikinciannelikseruveni Ben bugun rapor aldim yarin okula birakicam. Gebelik durumuyla ilgili Meb’den bir aciklama yok cunku. Bence hala 24. Hafta iznimiz devaaaaam
Ahsenleyl Yani adam akıllı bir açıklama yapmıyorlar bugünden beri herkes bişe söylüyor kafalar karışık burnumuzdan getirdiler ya!
Melek-16 Nymphadoraa bu yazıdan anladığım devam ediyor heralde. siz de ayni mi anladiniz? Ben de adaletteyim. Allah kolaylik versin hepimizi delirttiler😅
Sevgili_bebegim Kalktı mı kalkmadı mı diye düşünmek bugün gidip çalışmaktan daha çok yordu beni. Psikolojik olarak yoruldum, tek bir yazı ve netlik olsa artık.
Nymphadoraa Sevgili_bebegim kurumla görüştüğümde bana kalkmadığını söylediler zaten ama insan bir açıklama bekliyor. Netlik olmayınca herkes bir şey uygulamaya çalışıyor
Nymphadoraa Melek-16 devam ediyor evet altta ayrıca belirtilmiş hamilelerin durumu. Ben arayıp görüştüğümde izinler aksi bi açıklama olmadığı için devam ediyor zaten denmişti size ne dediler
Aycanmbenim Frd hiç stres yapma Cumhurbaşkanı çıkıp konuşma yaptıktan 2 gün sonra yok ekleme yaptık hamileler de işe başlasın demezler. Çünkü bizleri aşılayamadıkları için korunmamız yok. İçini ferah tut
Melek-16 Nymphadoraa bana da aynisini söylediler. İzinler iptal denilene kadar izinlisiniz dediler. Ama insan yazılı onaylı bir şey olmayınca diken üstünde oluyor neticede bunu söyleyen de bizler gibi memur. Sabah tebliğ edilir sanıyorum. Çok teşekkürler paylaştığınız için🙏🏻🙏🏻
ummuhan-27 Celibon az once persenel sefimiz mesaj atti. Valilik yeni yazi cikarmis hamilelerin 24-32 hafta arasi izni iptal degilmis.👏👏🙂