EsrSvm umudumvar2 İnşaallah kuzum ama pek sanmıyorum.Tabi yinede sökülene kadar küçücükte olsa umudum var ☺️
EsrSvm Zeze2454 Ahh keşke canım ama hiç ihtimal yok.Beklenen adetten 1-2 gün önce olup tamamen sökülüyorum nedense 🤦🏻♀️
umudumvar2 https://www.haberler.com/fotogaleri/olmaz-denilen-oldu-karin-agrisi-sikayetiyle/ kızlar habere bakın
EsrSvm umudumvar2 Rabbim ol derse herşey olur ❤️ 71 yaşında bile mutluluktan ağlamış kıyamam ya evlat hasreti böyle birşey işte.Ama her şey zamanında güzel.Keşke daha erken anne olabilseymiş
Bfduam EsrSvm Zorlu süreçler haklısın, ama Umutvar olmak lazım, tespit edilmiş, spesifik bir tanı yok çünkü. Az önce bi arkadaşla yazıştık ona bu topiğe yazmasını rica ettim inş döner. 5 yıl sonra olmuş.
EsrSvm Bfduam Evet canım ama sonucunu bilmeden beklemek çok zor.5 yıl çok çok uzun bir süre.Rabbim ne güzel nasip etmiş ❤️
Sineemiis EsrSvm bünyen hassas mi seninde kan grubumuzla alakalı bi sıkıntı yaşıyor musun ya doktor bana dünya da yüzde 12 lik kısım AB (-) demişti kendine iyi bak kanın kolay bulunan bi kan degil falan demişti
EsrSvm Sineemiis Evet canım nadir bulunuyormuş.Kızılaya bir dönem düzenli kan veriyordum.Kan grubumu gördüklerinde bana Özel biriymişim gibi davranıyorlardı 😃 Acayip haz alıyordum bu durumdan 😃
Sineemiis EsrSvm ahaahahah 😂 ben veremem herhalde ya troid hapı kullanıyorum kabul etmezler kanımı herhalde 🤭
Bfduam EsrSvm geldiğinde yaz. Ne çektik be şu kırmizılardan. Alerjimiz oldu, direnç kazandık şu renge:) lohusayken klasik kırmızı taç takılır ya, sen takma onu farklı renk olsun:) huy kaptık topikçe bu renge.
EsrSvm Bfduam Kesinlikle 😃 Zaten kesin bilerek gelmiyor heyecan yapmam için 😃 İçimde az bi acaba var mı diyim o zaman gelir meret 😃
Bfduam EsrSvm çinlilere çok haşir nesir olmuş olmalı methodu onların işkencesine benziyor da meretin:) Geleceksen gel ne nazlanıp acabalarda bıraktırıyorsun adamı:)