Aslihan0609 Zeze2454 20 mart adet gununse 4 gun kalmis oluyor catlamadan snra mi sayiyorsun sen canim
Zeze2454 Aslihan0609 evet canım yumurtlama bu ay geç oldu benim üzerinden 11-12 gün geçmesi gerek testte çıkması için hatta bazen 14 geçince bile ancak çıkıyor oda adet günüme denk geliyor
EsrSvm Zeze2454 Benimde öyle canım.Çok başka belirtiler vardı.Artık belirtilerden ümitlenmiycem bende 😔
Bfduam umudumvar2 evet hatırladım geçmiş olsun, ne ağır gelmiş? Yani mideni bulandıran bi sebep varmış işte. Psikolojik diyip geçmeli mi:) Inofolik içiyordum folikasit olarak 3 ay devamlı midem bulandı, acaba mı dedirtiyordu. Bıraktığım gün kesildi bulantım. Sonra anladım ondan kaynaklı olduğunu.
umudumvar2 Bfduam döner yemiştim o çok ağır geldi Hataydayım burda biraz ağır yapılıyor ben de bilemedim öyle olacağını ama şimdi çok seviyorum alıştım ve temiz yapan iyi yerleri de öğrendik Ben bu ay myofol kullandım inositol var içinde ama yine de olmadı gibi adet belrtleri var 😌
EsrSvm Bfduam Evet canım 😔 Bir kere doktora gittim lekelenmem oluyordu böyle.Rahmin kalınlaşmış gebelik olabilir dedi.Eğer tamamen sökülmezse test yap dedi.Biz nasıl sevinçle çıktık eşimle.Çok değil 1 gün sonra adet oldum yine 😔 Gerçekten çok üzülüyorum.Stres yapmıyorum,vitaminler kürler herşeyi yapıyorum ama olmuyor.Saçımda 1 tane beyaz yoktu,daha 28 yaşında saçlarım beyazladı üzüntüden.Doktora gitsem bile birşey farkedicek mi emin değilim artık 😔
Aslihan0609 Zeze2454 o zmn adeti beklemek en iyisi canim benim pazar gunu 10 gun olmus olck bn bi test yaparm belirtiler devam ederse
Bfduam umudumvar2 Hatay candır ya. Şehrin konusuna bayılmıştım dağlarla çevrili. Müthiş büyülü otantik kokan şehir.
umudumvar2 Bfduam Hatay hoşgörü şehri o kadar mezhebi dini ırkı farklı insanlar kardeşçe yaşıyor birinin komşusu açken diğeri uyumuyor benim gördüklerim bunlar çok hoşuma gitti insanı da çok sıcak 💕💕
umudumvar2 EsrSvm kuzum yine de umut kesme tam adetin sökülene kadar belli olmaz belki mucizen olur 🤲🥰
Bfduam EsrSvm Zorlu süreçler haklısın, ama Umutvar olmak lazım, tespit edilmiş, spesifik bir tanı yok çünkü. Az önce bi arkadaşla yazıştık ona bu topiğe yazmasını rica ettim inş döner. 5 yıl sonra olmuş.
EsrSvm umudumvar2 Sürekli lavaboya gidiyorum ama akıntı bile yok 🤦🏻♀️Az masa başından kalktım şirkette bi turladım ama yine yok. Adet belirtisi hep bunlar 😃
EsrSvm Sineemiis Bizde de Ben AB- Eşim AB+ Bu engel değil çevremde çok hamile kalan arkadaşım var ama çaresizlikten bunun bile engel olma ihtimali var mı yok mu diye düşünmeye başladım 🤦🏻♀️😃
Sineemiis EsrSvm bünyen hassas mi seninde kan grubumuzla alakalı bi sıkıntı yaşıyor musun ya doktor bana dünya da yüzde 12 lik kısım AB (-) demişti kendine iyi bak kanın kolay bulunan bi kan degil falan demişti
EsrSvm Zeze2454 Ahh keşke canım ama hiç ihtimal yok.Beklenen adetten 1-2 gün önce olup tamamen sökülüyorum nedense 🤦🏻♀️