Royem62 TunarinAnnesi Allah razı olsun bacım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu ay çifte bayram yaşıyalım inşallah hep beraber 🥰❤️
EsrSvm TunarinAnnesi Yapma ya 😔 Kuzum çok üzüldüm.Tesyşerin pozitif çıkması çok ilginç gerçekten 🤦🏻♀️
TunarinAnnesi EsrSvm kist varmiş kuzum yumurtlama olmuş heralde rahim inceliğinden tutunmadı o yüzden test pozitif gösterdi doktor adet olana kadar bekle dedi
denizinprensleri2 Royem62 inşallah canım ben küçük ilçede yaşıyorum haftasınu kan almıyorlar pazartesi adet olmazsam gidip kan vericem bakalım be olucak 🥰🥰
denizinprensleri2 Royem62 yaa canımsın en güzel dualar bunlar canım vala ya bir birini tanımadan burda arkadaşlık kurup edilen dualar çok teşekkür ederim bende sizlere dua ediyorum valahi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰🥰
denizinprensleri2 TunarinAnnesi canım benim de rahim inceliğim vardı doktor bana cylo prognova bi ilaç verdi hamile kalırsan tutmaz demişti
TunarinAnnesi denizinprensleri2 ben artık bişey içmek istemiyorum canm 😢 direk aşilama istiyorum Haziran’da
Royem62 denizinprensleri2 bundan daha güzel bir şey olamaz kuzum zaten en çabuk kabul olunan dua birinin birine ettiği duaymş ❤️🤲🤲🤲 inşallah rabbim kabul buyurur ❤️🤲🤲🤲
denizinprensleri2 TunarinAnnesi aynen o daha iyi olur canım bir ay bekle vücudun dinlensin daha iyi olur bence inşallah da temmuzda pozitifi görürsün ya 🤲🏻🤲🏻
Bfduam TunarinAnnesi “ne hali varsa görsün” kafasına mı geçsen bakalım o zaman ne olacak? Zor gerçi öylede düşünmek ama.
Bfduam denizinprensleri2 çatlama bu kadar uzun sürmez gibi, inş adet olmazsın:) Kaç aydır deniyorsun?
Lalin2580 Bfduam var canım oluyodu adetlerim hep düzensiz maalesef hakkımızda hayırlısı hepimiz için🙏