TunarinAnnesi 962301 Artık o kadar aliştim ki üzülemiyorum bile 😔İnşAllah Kuzum benden geçdi sizlere sevinelim İnşAllah 🤲❤️
962301 TunarinAnnesi öyle dime canım inşallah hepmiz güzel haberler alalim ve hep beraber sevinelim🤲🤲🤲❤️
TunarinAnnesi Mizgin2020 Sevinç bana uzak Kuzum ben artık bunu biliyorum Aşilama yapcaz başka çare kalmadi bence
Mizgin2020 TunarinAnnesi ne güzel eşin reddtmiyir benimki aşılama ya hiç olumlu bakmıyor inşallah tutar canım benim
TunarinAnnesi Royem62 zaten doktor kontrolündeyim bi problem yok sadece yumurtlama tedavi uygulamak lazm birazda eşimde destek biraz maddi manevi toparlanip aşilama yapcam
Royem62 Mouradi tam tersi adet olmadan önceki ay ben artık ne olacaksa olsun diye düşündüm hep inşallah bu rahatlık iyi gelir bana 🤗😃
denizinprensleri2 TunarinAnnesi yaaa çok üzüldüm ama ya çok inanmıştım ben çünki teste bariz belliydi canım moralini bozma inşallah Mayıs da olur 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
denizinprensleri2 Royem62 bence yumurtlama dönemi canım 3 günü iyi değerlendir bir gün var. Bir gün yok ilişkiye gir sperm kalitesi düşmesin
Royem62 denizinprensleri2 dün ve bugün girdik ilişkiye kuzum ama yarın giremeyiz galiba çnkü eşim bu hafta gececi çalışıyor o yzden kaynanmlarda kalıcaz 😟ben gece tek kalamam çnkü 😃🤗
denizinprensleri2 Royem62 iyi yapmışsınız canım olsun hem onun hem senin vücudun dinlenir daha iyi olur zaten
denizinprensleri2 https://ibb.co/xzggGZ8 Kızlar bu benim bugün ki testim yaptım böyle silik çıktı bende su damlattım böyle oldu sizce nedir @Bfduam Royem62 @EsrSvm @TunarinAnnesi
TunarinAnnesi denizinprensleri2 kuzum yarın adet günün çatlamadan en geç 16 gün sonra adet olmazsa gebesin denektir 😍az kaldı biraz daha sabr
Royem62 denizinprensleri2 inşallah var kuzum bence çünkü iğne etkisi bu kadar sürememz diye düşünüyorum
denizinprensleri2 TunarinAnnesi evet yarın adet günüm canım bugün komşular yap dedi yaptık onlar dedi bu çizgi oluyo zaten varsa kırmızılaşıyor dediler ama bide size sorayım dedim
Royem62 TunarinAnnesi Allah razı olsun bacım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu ay çifte bayram yaşıyalım inşallah hep beraber 🥰❤️
denizinprensleri2 TunarinAnnesi inşallah benim de pek ümidim yok ama insan işte adet olana kadar merak ediyor var mı yok mu diye ya ☺️☺️
denizinprensleri2 Royem62 inşallah canım ben küçük ilçede yaşıyorum haftasınu kan almıyorlar pazartesi adet olmazsam gidip kan vericem bakalım be olucak 🥰🥰