Lalin2580 Bfduam var canım oluyodu adetlerim hep düzensiz maalesef hakkımızda hayırlısı hepimiz için🙏
Mizgin2020 TunarinAnnesi ne güzel eşin reddtmiyir benimki aşılama ya hiç olumlu bakmıyor inşallah tutar canım benim
TunarinAnnesi EsrSvm kuzum Nisan da dupaston kullanmişdim zaten dupaston biteli 14 gün oldu ama ne adet var ne hamilelik dünden bi aptalik yaptım soğan suyu kekik suyu içdim adet sökülsün diye kanda çıkmayınca çökdüm yine sonra doktor bişey yapma kendi gelsin adetin bekle dedi belki geç döllenme falandir oluyor böyle şeyler dedi sen kana bakma dedi beklemedeyim bakalım İnşAllah 🤲
denizinprensleri2 @EsrSvm @Bfduam @Royem62 @TunarinAnnesi günaydın kızlar evet biraz çok konuşuyorum kusura bakmayın ama bu testin artık iğne etkisi değil hamilelik belirtisi olduğunu kabul etmek istiyorum çünki 17.gün bugün 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Royem62 denizinprensleri2 sanki daha belirginleşiyor ayy inşallah kuzum bnce de bu artık gebelik inşallah her şey güzel olucak kan verebilsen bi rahatlıycaz Allah’ın izniyle ❤️🥰🤲🤲🤗🤗
Bfduam denizinprensleri2 bencede belirginleşmeye başlamış, inş kanda çıkar:) İlk denemem demiştin, daha yeni başladıysanız neden ilaç tedavisi, iğne verdi Dr canım, genelde uzun süre korunmayıp olmayınca veriyorlar ya Dr lar?
TunarinAnnesi denizinprensleri2 Ama nasıl emindim senin hamile olduğundan inanamazsin gözün Aydın kuzum İnşAllah betada çıkar yüzümüz senden Güler 😍
Bfduam TunarinAnnesi canım bu kaçıncıdır benzer, muhakkak Rabb’im geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Üzülme inş vaktini bekliyordur minik de, kist pozitif gösterirmiş bununda yeni öğrendik
TunarinAnnesi Bfduam evet başima gelmişdi canm kist olduğu zaman pozitif oluyor ama adet de olmadim bakalım ne çıkacak altından bence hamile kalmak istiyor vücudum ya sperm yeterli olmuyor sağlikli döllenmeye yada rahim ince oluyor tutunamiyor bilmiyorum kuzum bu ay boş geçicem heralde Aşilamaya diktim gözümü
Bfduam TunarinAnnesi “ne hali varsa görsün” kafasına mı geçsen bakalım o zaman ne olacak? Zor gerçi öylede düşünmek ama.
denizinprensleri2 Bfduam ben geçen sene kürtaj oldum canım bebek sezeryan yerime yapışık gelişmişti 8 haftalıkken acil ameliyata alındım ve üstenden 1 seneden fazla geçti doktor dedi benim kontrolüm altında olsun bu sefer rahim de çok incelik vardı bide yumurtalıklarım büyüyordu ama kaliteli değildi
Bfduam denizinprensleri2 o zaman iyi ki kontrol altında olmuş süreci inş sağlıklı geçirirsin. Geçen sene için geçmiş olsun bu sene çin inş. hayırlı olsun demek nasip olur:)
denizinprensleri2 Bfduam sağol canım benim inşallah o yüzden hemen testle öğrenmek istiyorum çünki küçük ilçede yaşıyorum ve haftasınu kan almıyorlar be yazık ki haklarınızı helal edin sizleri fazla yoruyorum 🥰🥰🌺🌺🌺