TunarinAnnesi Royem62 yumurtlama belirtileri canm İnşAllah tutunur bebişin sana da gebelik belirtileri olur 🙏
TunarinAnnesi Bfduam denizinprensleri2 EsrSvm 1mucize_bekleyis Mouradi bigunanneolucak Kızlar 8 gün geçdi adetim yine test pozitif kan negatif malesef 1.20 çıktı beta hcg üstelik sol tarafa yumurta büyümüş ama çatlamamiş kist olmuş ondan gecikmiş adetim Mayıs boş geçicem Hazıran da Aşilamaya İnşAllah yine Yangınlar yine ben ☺️
Mouradi TunarinAnnesi Pis oldum 😞 mende dedim burdan axır birisini bildik hamiledi 🥺 bes testler niye ele göstersin ki insanl daha çox ümidlendirib o testler 🤦🏻♀️ Can mayda tam fikrinden atarsan mayda olar İnşaAllah ❤️ dediyim kimi heç aşılamaya gerek qalmaz
Mouradi Royem62 Adete ne kadar var ki canım? Bence yumurtlamadan dolayı olur belirtiler, en esası değerlendirmişsiniz 🥰
Royem62 Mouradi 15i adet günü gözüküyor canım ama ben bu ay ki adetimi baya bi garip şeklde geçirdim o yzden hamilemyitim değilmyim anlamaya çalışıyorum bilerek test yapmıyorum çnkü üzülüp yıkılmaktan yoruldum 😟
Lalin2580 Bfduam canım pek iyi değilim ya son adet tarihim 16 Mart hala adet olmadım test yapıyorum negatif😔 bayramdan sonra doktora gidicem inşallah sen nasılsın unutmayıp hatırladığın için çok teşekkürler bu arada☺️
Mouradi Royem62 Anladım canım iyisi gün aşırı değerlendirin, bide ovulasyonla takib ediyormusun canım ? nasıl oldu ki adetin 🙄 yapma canım test Nolur nolmaz üzülme ❤️ Bekle adete kadar İnşaAllah pozitif görürsün 😍
TunarinAnnesi Royem62 zaten doktor kontrolündeyim bi problem yok sadece yumurtlama tedavi uygulamak lazm birazda eşimde destek biraz maddi manevi toparlanip aşilama yapcam
TunarinAnnesi Mizgin2020 Sevinç bana uzak Kuzum ben artık bunu biliyorum Aşilama yapcaz başka çare kalmadi bence
962301 Royem62 canım yumurtlamadan de olabilir inşallah bebeiş tutunuyordur sana🤲🤲 Biliyorsun bende bu ay çok ağri çektim ve o günden sonra kasaklerimde ağri var ve akıntım de var,inşallah bu bebeklerimiz bize tutunur🤲🤲🤲❤️
Royem62 Mouradi kuuzm ben günleirmi biliyorum akıntıdan ve ağrıdan dolayı her zamnda doğru oldu tam gününde oldu yani canım . Bu ay adetim normlde 4 gün sürerdi bu ay 2 gün sürdü ve açık renkli geldi kan hep bittikse sonraki gün hep kahve akıntı geldi o yzden hiç birşey anlamadım adetimden
962301 TunarinAnnesi yaa canım çok üzüldüm neye böyle birşey oldu ki,sen bi doktora görün canım inşallah haziran ayinde tekrar dinersiniz ve bebeişiniz sizi çok bekletmez🤲🤲❤️
TunarinAnnesi 962301 Artık o kadar aliştim ki üzülemiyorum bile 😔İnşAllah Kuzum benden geçdi sizlere sevinelim İnşAllah 🤲❤️
Mouradi Royem62 Anladım canım MaşaAllah ne güzel kendin biliyorsun , yaa bende de kısa sürdü ve kahverengi geldi neden acaba 🤦🏻♀️ Belki stres çok yapmışız onun için 😄
Royem62 Mouradi tam tersi adet olmadan önceki ay ben artık ne olacaksa olsun diye düşündüm hep inşallah bu rahatlık iyi gelir bana 🤗😃