Mizgin2020 Bfduam Çok daraliyorum ama sıkıntı nin belirsiz olması daha zor ne olduğunu bilsem ona göre yol izlerdim
Bfduam Mizgin2020 çok haklısın canım, zor tabiki süreçler, beklemek. Inş olacak biraz sabır. Üstlerde kaldı bi tarif paylaşmıştı arkadaş kopyalamıştım, onu okuyup yapsana. Geçen ay yazmıştım ben onu yaptım eşime.
Bfduam umudumvar2 @EsrSvm kuzum yine bi ortalama çıkarır mısınız ikiniz, batları yazıyorum son üç ay. 21, 27, 24 ü (son)
Bfduam umudumvar2 en geç öylede, ortalama kaç günde bir oluyor, 26, 27 ? Geçen ay hesaplanmıştır ya, onu sorayım:)
EsrSvm umudumvar2 Günaydın kuzum ,malesef negatif 😔 Yine umutlar başka ay a kaldı 😔 Pazartesi yine de kan vericem ama %100 negatif belli oldu 😔
umudumvar2 EsrSvm umut kesme kuzum inşallah pazartesi pozitif çıkar kanda bazen sonradan pozitif çıkıyor bugün 12.gün değil mi bugün tatil günüm sabahtan kalktım dua ederek açtın telefonu sen yaptın mı testi bakmak için
umudumvar2 EsrSvm 12.gün negatif çıkıp sonradan yükselen olmuş, tam bembeyaz mı çıktı siliklik yok mu hiç
Bfduam EsrSvm olsun kuzucum, ikinciye olmuştu bahs etmiştim ya tanıdığım. O da ilkinde olmayınca “daha Dr a gitmiycem” diyordu, iyice umudu kesilmişti. Dur bakalım bu daha ilk deneme.
Bfduam EsrSvm dünden beri aklımdaydın henüz girebildim buraya, bu defa olmadı, bi dahakine olur, hem Dr sana “vücudunu tanıycaz tepkilerini göreceğiz” dedi. Bi b, c planı düşünmüş Dr un kuzusu:)
EsrSvm umudumvar2 Allah razı olsun canım benim ❤️ Ben sanmıyorum kuzum Pozitif çıkacağını Rabbim inşaallah sana nasip eder bu ay 🤲🏻❤️
EsrSvm umudumvar2 Hiçbirşey yok canım.Yumurtlama testi de yaptım o da silikleşmeye başlamış 😔 Nasibimde yok galiba anne olmak çok üzülüyorum artık 😔
umudumvar2 EsrSvm elbette var Allahın izniyle anne olacağız kuzum umudu kesmeyelim EsrSvm İnşallah olur kuzum daha adet gelmeden ümidini kaybetme, doktorun da çok iyi şimdi olmazsa diğer tedavilerde olur Allahın izniyle doktor çok önemli