umudumvar2 EsrSvm benim adetim değil de şu an kullandıgım ilaç bitmesine 8 gün var kuzum sonra gideceğim doktora
EsrSvm umudumvar2 Aynen canım yumurtanın olgunlaştığı tarihlere denk geliyorum İnşaallah Rabbim vesile kılar da alırız güzel haberleri 🤲🏻❤️
Royem49 EsrSvm bu sefer Tüzün gülücük inşallah bacım hiç üzülmeSin inşallah ağlayablirsin belki ama oda mutluluktan olur inşallah 🤲🙏🌼🌼🌼
Mizgin2020 umudumvar2 günaydın canım benim 🥰 giriyorum da fazla değil ya gelip sizin sohbetleri okuyorum 🥰
umudumvar2 Mizgin2020 😊😊özlettin canım Mizgin2020 İyiyim kuzuum , ben de aynıyım gebelik olmadı 😪 beklemedeyim inşallah rabbim yüzümüzü güldürür, sen gittin mi sonra doktora
EsrSvm Royem49 Ah kuzum benim ne güzel söylemişsin Allah razı olsun ❤️ İnşaallah hepimiz güzel haberler alalım hepimizin yüzü gülsün inşaallah 🤲🏻 Ne zamandı Randevun kuzum çok heyecanlıyım senin adına da ☺️ Kan testini bir yaptırsan da doya doya sevinsek ☺️
Royem49 EsrSvm İnşallah canım benim salı günü inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız ❤️❤️♥️🙏🙏🙏🤲🤲🤲
Bfduam Mizgin2020 senin belirlemiş bi sıkıntın yok kuzum, bir gün inş olacak, o vakti bekliyordur minik, sen, kalben müsterih ol.
Bfduam Royem49 inş ilk hamilelik haberlerini alalım senden topik olarak, ayağını sürtte devamı gelsin kuzusu:)
Bfduam umudumvar2 @EsrSvm kuzum yine bi ortalama çıkarır mısınız ikiniz, batları yazıyorum son üç ay. 21, 27, 24 ü (son)
Bfduam EsrSvm eger bu ay olmazsa bile hiç moralini bozma, daha once bahs ettigim gibi, ikinci klomende hamile kalmıştı bi tanıdığım.
Mizgin2020 Bfduam Çok daraliyorum ama sıkıntı nin belirsiz olması daha zor ne olduğunu bilsem ona göre yol izlerdim