EsrSvm umudumvar2 Allah razı olsun canım benim ❤️ Ben sanmıyorum kuzum Pozitif çıkacağını Rabbim inşaallah sana nasip eder bu ay 🤲🏻❤️
umudumvar2 EsrSvm elbette var Allahın izniyle anne olacağız kuzum umudu kesmeyelim EsrSvm İnşallah olur kuzum daha adet gelmeden ümidini kaybetme, doktorun da çok iyi şimdi olmazsa diğer tedavilerde olur Allahın izniyle doktor çok önemli
Annekusum EsrSvm kanini aldrmaya gdince bide test al evde beklet 17.gunde yap canm buqun yaptin ama erken oluncada cikmaz ben 9 qun kala yaptim negatifti 7 gun kala yaptim yine negatif fazladan almistim 6.gun kala yapinca silik cizgiyi gordum dollenme yni olunca gün bile farkediyo idrara gecmiyo hemen hcg
Royem49 Kızlar sol kasık ağrım ve bulantılarım var adetime tam 9 gün var sizce bunlar belirti olablir mi 🌼🙏🤲🤲🤲
Bfduam Royem49 testin pozitif bence, kuzu sen hamilesindir inş, Kasık ağrın adet öncesi ağrı gibi mi? Bulantın günün tamamında mı?
Bfduam EsrSvm olsun kuzucum, ikinciye olmuştu bahs etmiştim ya tanıdığım. O da ilkinde olmayınca “daha Dr a gitmiycem” diyordu, iyice umudu kesilmişti. Dur bakalım bu daha ilk deneme.
Bfduam EsrSvm dünden beri aklımdaydın henüz girebildim buraya, bu defa olmadı, bi dahakine olur, hem Dr sana “vücudunu tanıycaz tepkilerini göreceğiz” dedi. Bi b, c planı düşünmüş Dr un kuzusu:)
EsrSvm Bfduam Verdiğin rakamları ben adet döndün olarak düşündüm canım.Bu rakamlara göre ortalama 24 gün oluyor.24.gün adet olacakmış gibi düşün.Ama Tarih yazmışsın anladığıma göre o şekilde bakmak yanlış olur.Döngüne göre bakarsak daha sağlıklı
Royem49 Bfduam günün tammjnda oluyor ara ara canım ama bende hssediyorum bence de hamileyim inşallah içimde tarifsiz bir şeyler var kasık ağrım geçen y hamilelikte ki gbi
Bfduam Royem49 nasıl bi ağrı? Bir de kuzum yumurtlamadan sonra hemen adet oncesi sancılar, belirtiler oldu mu? Alt kasıkta doygunluk hissi gibi vs.?
Royem49 Bfduam evet kzuuzm oldu dolgunluk var birde sol ttfım ağrıyor ya btmalar oluyor o kısımda hafif bi şişlik oluyor anladım ki sol yumurtam çatlamş ordan bebek olmuş
Bfduam Royem49 benim senin gibi net belirtilerim yok. Yumurtlama zamanından beri adet belirtilerim var alt kasıklarımda sızlama, erken başladı adet öncesi belirtiler. Halada azalarak devam ediyor.
Ayseyavuz Kizlar yine ben geldim benim akintm durdu ama hâlâ kasklarim agriyo gebelik testi yaptım bugn Tek çizgi ckti hala erkenmi acaba ben byle sabrsz olcagimi hiç dusunmuyodum ya kasklarim neden agriyo hâlâ anlamadm
Bfduam Ayseyavuz adetine yakın inş test yaparsın o zaman netleşir, erken olduğundan olsa bile çıkmaz.
Ayseyavuz Bide uykm geliyo sürekli ama syle 15 aylık bbegim var ellerinizden öper gece uyutmuyo saolsun ondandır dyrm