Mizgin2020 Annekusum gözün aydın çok güzel bı duygu kanda pozitif görmek rabbbim sağlıkla kucağına versin inşallah
Bfduam umudumvar2 hamd olsun canım, çok şükür, prowomen devam, onun dışında doğal akışa bıraktım, inş nasip olur. Sen ne yaptın hala gelmedi mi?
umudumvar2 Bfduam yok gelmedi onun stresi bastı Bfduam var özel mesajlaşma orada, orada stres olmuyorum yok canım Bfduam haklısın canım ama yine de oluyo Bfduam aynen canım dua ediyorum ama ister istemez oluyor 😪
Bfduam umudumvar2 orada özel mesajlaşma var mı ki? Burda da vardı, kaldırdılar ne olduysa, hiç iyi olmadı.
Bfduam EsrSvm özel mesajlaşma durumundan dolayı mı geçiyorsunuz kızlar? Burda topiğimiz öksüz kalmasın:)
Bfduam umudumvar2 sen niye strese kapıldın? Dur bakalım daha yeni Dr a başladın, bi adetin gelsin ki sonrasında tedaviye geçilsin.
Bfduam Annekusum Topiğimizde anneler çoğalıyor:) aaa daha çok yeni minik:) hayırlı olsun inş. Testin var mı bu değerde nasıl silik gösteriyor?
Bfduam umudumvar2 gelir inş Ya kadın olmak başlıca stres sebebi mi ne, familyamızın hormonları müsebbip:)
Bfduam umudumvar2 özel mesajlaşma olmaması başlıca stres sebebi zaten. İnsan mahremini ulu orta yazarken gerilebiliyor gayet insani bi his.
Bfduam Annekusum bu değerde bile bu kadar belli olmuş. İnş Dr sonrasıda güzel haberlerini bekliyoruz:)
umudumvar2 Bfduam insan bazı kişileri kendine yakın hissediyor özelden de paylaşmak istiyor ondan dolayı haklısın canım