EsrSvm umudumvar2 İyiyim çok şükür canım benim.Sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum 🙈 Sen nasılsın var mı bir değişiklik 🌸
umudumvar2 EsrSvm yok kuzum malasef 😪 en azından tedavi sürecime kadar uygulamaya girmemeyi düşünüyorum kuzum stres oldum sanki, burada özel mesajlaşmada yok happykidse üye olup ordan mesajlaşırız istersen
EsrSvm umudumvar2 Anladım canım benim.Stres oluyorsan girme kuzum.1 hafta içerisinde tamamen sökülecek Allah’ın izniyle.İlaçların vs hepsi hazır sonuçta hiç kafana takma.Allahın izniyle bu son bekleyiş olacak 🌸Tamam ben oraya aynı isimle kayıt oluyorum öyleyse 🥰
EsrSvm umudumvar2 Happykids e üye oldum canım aynı isimle.İstediğin zaman oradan konuşuruz.Senin adını bilmediğim için yazmadım ☺️
Bfduam umudumvar2 orada özel mesajlaşma var mı ki? Burda da vardı, kaldırdılar ne olduysa, hiç iyi olmadı.
EsrSvm umudumvar2 Dün sabah 10 gibi tamamen bitti canım.Normalde yarım saat ya da 1 saat sürüyordu çatlamam.Ama iğne etkisinden heralde aşağı yukarı 5 saat sürdü ☺️ O saatten beri de hiç ağrım yok canım.
umudumvar2 EsrSvm İnşallah hayırlısıyla sökülür kuzum inşallah son bekleyişimiz olur kuzum 🤲🤲Dün gece bayagı streslendiğimi fark ettim uyuyamadım ondan dolayı bu karara kapıldım kuzum EsrSvm bir de 2 yumurta ya ondandır kuzum belki küçük kalıp sonradan büyüyen de olmuştur geri sayım yapalım o zaman nisana girdik inşallah hayırlı haberlerle kuzum EsrSvm Tamam kuzum ben de üye olmadım daha orada özel mesajlaşma olduğunu okudum şimdi biraz yoğunluk var işte kaydoldugumda yazarım kuzum.
Bfduam EsrSvm özel mesajlaşma durumundan dolayı mı geçiyorsunuz kızlar? Burda topiğimiz öksüz kalmasın:)
EsrSvm umudumvar2 Tamam canım benim ☺️ Evet kuzum insan stres oluyor gerçekten.Bende bazen rahatım bazen acaba olcak mı diye strese giriyorum hemen derin nefes alıp veriyorum.Allah’ ım inşaallah yüzümüzü güldürür bu ay canım benim ❤️ 🤲 Allah’ın izniyle güzel olcak herşey inşaallah 🤲🏻
Bfduam umudumvar2 sen niye strese kapıldın? Dur bakalım daha yeni Dr a başladın, bi adetin gelsin ki sonrasında tedaviye geçilsin.
umudumvar2 EsrSvm kuzum açtım ordan mesaj attım o benim 😊İnşallah kuzum sen rahat ol bence inşallah pozitifi göreceksin 🤲🤲🤲
umudumvar2 Mizgin2020 Amin kuzum, hepimize anne olmayı, sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı evlat getirmeyi nasip etsin inşallah Rabbim🤲🤲
Bfduam umudumvar2 hamd olsun canım, çok şükür, prowomen devam, onun dışında doğal akışa bıraktım, inş nasip olur. Sen ne yaptın hala gelmedi mi?
Annekusum Aldim kizlar kan sonucumu 35 cikti cok yeni daha 😍😍 pazartesi qunu tekrar kan vercem Allah ım benim icjn dua eden etmeyen herkesede nasip etsin inşallah 🤗🤗
Mizgin2020 Annekusum gözün aydın çok güzel bı duygu kanda pozitif görmek rabbbim sağlıkla kucağına versin inşallah
Bfduam Annekusum Topiğimizde anneler çoğalıyor:) aaa daha çok yeni minik:) hayırlı olsun inş. Testin var mı bu değerde nasıl silik gösteriyor?