umudumvar2 Bfduam insan bazı kişileri kendine yakın hissediyor özelden de paylaşmak istiyor ondan dolayı haklısın canım
Bfduam umudumvar2 öyle tabi, sonuçta herkesle paylaşmak istenmeyebilir, üçüncü kişilerin okuması gibi. İnş en kısa zamanda tekrar açarlar.
Mizgin2020 Bfduam hayırlısı olsun canım ben geçen bı ay denemiştim bana fayda etmedi çok soğan suyu içip hamile kalan varmış
Bfduam Mizgin2020 bende iki ay önce denemiştim bu ay tekrar bi deneyeyim dedim. O gitiğim teyze iç.dedi, yoksa içmiycektim.
EsrSvm Royem49 Bende bir değişiklik yok kuzum.Düzenli olarak günleri değerlendiriyoruz sadece 🤭 11 gün var adete ama ayın 17 sinde test yapıcam 🙃 Sen nasılsın 🥰
Royem49 Kimyasal gebelik geçireli iki hafta oldu biliyorsunuz kızlar ama dünden beri geçen ay ki gibyim sol kasığım ağrıyor ve sağ göysüme btmalar oluyor koltuk altından uçlara doğru birde midem ara ara olur olmadık bulanıyor neden böyle acaba bileninz var mı birde dün ve önceki gün akıntımla beraber pembe leke geldi 2 sefer ne demek bu acaba
Annekusum Royem49 yeniden mi hamilesin acaba 2 hafta olmuş ama daha bu arada hic yumurtlama hissettin mi
Royem49 Annekusum valla hissetmedim canım ama şöyle oldu kimyasal gebelik kanaması bitmek üzereyken bence yumurtlama oldu o zamn akıntım arttı çnkü ve eşim rahat durmadı o zamn birleiiktelik oldu son günleri diye bende umursamadım açıkçası kan yoktu çünkü yani lekelenme gibi vardı hafiften
EsrSvm Royem49 Kuzum vücudunu tanıyorsan ve yumurtlama olduğunu düşünüyorsan bir kaç gün sonra test mı yapsan acaba 🤔
Annekusum Royem49 anladimm bende dollenmeden sonra hissetmeye baslamistim hemen belki sninde oyle oluyodur canm kime dediysem belirti icin erken degilmi daha gunune 14 qun var dediler ama kasiklarimdqki o dolqunluk hissi ince ince sizilar agrisi arkasindan gelen mide bulantisi cok şükür bosuna deqilmiş sende iyi dusun iyi olsun canm 🤗🤗
Royem49 Bfduam aminn bacım ağzın bal yesin gönlünden geçen nasibin olsun tez zamnda inşallahhhh ♥️🤲🤲 her duamda varsınız ❤️
Bfduam Royem49 bilmukabele bacım. Adet sonrası deyince, yumurtlama kanaması da olabilir, sonrasında yerleşme oluyor sıralamaya göre. Biraz karıştı günlerin süreçte gibi, Bat ne zaman gibi duruyor sende?
Bfduam Mizgin2020 bende öyle okumuştum ama iki ay oldu, inş sıkıntı olmaz, daha yapmycam önümüzdeki aylarda.