Bfduam Mizgin2020 bilmez miyim, tuvaletten çıkartmıyor insanı. Geçmiş olsun. Yanmada var mıydı, kesik kesik yapma?
Bfduam Annekusum senin iyi hamd olsun hemen olmuş. Iminci kaç ayda olmuştu? Benim ilki hemen, ikinci aylar sonraydı, (tahmini 6,7 gibi) şimdide denemedeyiz işte yedinci ay.
Annekusum Bfduam benim kizim 6 yasinda oglum 4 canm oglum korunurken oldu surpriz bebekti ve yazmayi ubuttum ben gecen ay kimyasal gebelik gecrdim inşallah bu oyle olmaz bakalm nasip seninde olur canm 1 yil olmazsa korkmaya başla olur daha inşallah senin cocuklar kac yasinda sen kac yasindasin
Bfduam Annekusum kimyasaldan sonra hemen kalınıyor. Benim öyle olmuştu ikinci. İnş seninde öyle olur.
Bfduam Mizgin2020 korkmamalısın, kaç yıl sonra olan var. Dr eşine operasyon ihtiyacı hissetmemiş, sende sıkıntı yok, vaktini bekliyordur minik senin.
Annekusum Mizgin2020 ben korunmayi braktiqimda kimyasal gebelik gecrdim.hemen arkasina doktor baana simdi sen gt her ay hamilemiyim stresinden uzak tut kendini 1 yil olmazsa gel karsima demişti canm
Annekusum Bfduam evet bu da dogruu bi yakinimin 2 yil olmadii kontrollerini yaptrdi bi sknti yoktu sonra kendiliqinden olduu
EsrSvm umudumvar2 İyiyim çok şükür canım benim.Sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum 🙈 Sen nasılsın var mı bir değişiklik 🌸