Mizgin2020 EsrSvm kuzum sayfana baktım doktor duphaston vermiş inan çok nadir girdiğim için yeni gördüm inşallah pozitifi görürsün 17 Nisan da kuzum inşallah
EsrSvm Mizgin2020 Allah razı olsun canım benim inşaallah kuzum 🤲🏻❤️ Rabbim sadece bana değil hepimize nasip etsin inşaallah 🤲🏻 Sen nasılsın canım bu ay herhangi bir tedavi ya da başka birşey uygulayacak mısın ?
Mizgin2020 EsrSvm Yok canım bnmki biraz allhin işine kalmış bence herşey norml cikiyor bı kaç ay tedavisiz öyle birakicam inan ilaç içe içe yıprandım yani rahatszlandim idrar enfeksiyonu oldu geçen ay günde 6 , 7 hap içtim her şekli zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bfduam Mizgin2020 idrar enfeksiyonuda sık sık tuvalete çıkmak zordur. Allah şifasınıda verir inş. Rab’bim hastalık vermesin, bin şükür bugünümüze.
EsrSvm Mizgin2020 Haklısın canım benim.Rabbim inşaallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan nasip eder ❤️🤲🏻
Bfduam esma124 çok teşekkür ederim canım, o senin güzel bakan gözün:) Bende öyle oldu, uzun süre ara vermek belkide bazılarında böyle olabiliyor. Derler ya tembellik oluşur uzun süre korunmayınca. Ins teyzenizinde olur. O kaç aydır düşünüyor? Benim yedi sy oldu.
Bfduam Annekusum daha ne desin annesi gayet net:) inş kanda da değerlerin güzel yükselir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Annekusum Bfduam ayy inşallah yazcam yarinn saqol canm bu arada benimde 3.cocuqum olacak srnin dr oyleymiş sanirim 🤗 yani 3.yü istiyomussun
Mizgin2020 Bfduam bugün idrar tahlili verdim çok şükür ilaçlar iyi yaptı beni çok perişan biseydi Allah kimseye yaşatmasın
Bfduam Mizgin2020 bilmez miyim, tuvaletten çıkartmıyor insanı. Geçmiş olsun. Yanmada var mıydı, kesik kesik yapma?
Bfduam Mizgin2020 hamd olsun canım, yok Dr a gitmedim, deniyorum, benim rahim tersti, sık tuvalete gidiyordum gece/ gündüz, sifa olur inş diye kasık ovması diyorlar ya bi teyzeye gittim. Inş hem bebeğe hem de diger durumuma şifa olur.
Bfduam Annekusum aynen canım, sen kaç yıl ara verdin, kaçıncı denemede oldu? Ben on küsür yıl ara verdim, yedinci aydayım korunmayali.
Annekusum Bfduam benim oglum 4 yasinda canm yaş farki cok olmasin diye simdi istiyoruz 2. Ayim daha korunmayi brakali
Bfduam Annekusum senin iyi hamd olsun hemen olmuş. Iminci kaç ayda olmuştu? Benim ilki hemen, ikinci aylar sonraydı, (tahmini 6,7 gibi) şimdide denemedeyiz işte yedinci ay.