Gulbaharklc Nslhntkn güneşli erdem hastanesinde yaptırdım 400 tl ye 45 dakika boyunca heryerine bakıyo renkli ultrason ve cd de veriyorlar tavsiye ederim cnm guzel ilgileniyolar
Betegebet Sevosss Aynen yıl aşkından önce 280 tlydi. Erbil hoca iyidir. Z. Kamil deyken şansa oğlumda o bakmıştım.bu gebeliğimdede özel muayenehanesine gittim. Cok ilgili en ince detaya kadar anlatıyor.
Ebruusimsekk Roserose1 ben 34.haftadayım gideli çok oldu yani belki fiyatlar değişmiştir bağcılar medicine hastanesinde muane oluyorum ordan yönlendirdiler belki anlaşmalı fiyatları da olabilir 🤷🏻♀️
Sidal Nslhntkn merhaba detaylı ultrason fiyatı her hastaneye göre değişiyor. Esenyurt mediplus hastanesinden yaptırdım 550 TL fiyatı var ve çk güzel görüntüle verdiler iyi bakıldı tavsiye ederim.
beyzafatih Nslhntkn esenler medipol daha uygun birde oradan fiyat alon isterseniz mega daha pahalı herzaman
Nslhntkn Neslihan1903 canım ben yanlıs anlamısım 1500 değil 1005 tl miş şuan konustuk yeniden yanlış bilgi verilmiş 1005 tl daha kabul edilebilir bi rakam 😹
Neslihan1903 Nslhntkn şimdi geldim doktordan doktor çok iyi uzun uzun ilgileniyor her soruya cevap alabiliyorsun bütçen için uygunsa kesinlikle Gökhan hocaya git 🤗
Didemyurdakul Nslhntkn Avrupa yakasında Fehmi Yazicioglu şiddetle öneriyorum 2.gebeligim ikisinde de vazgeçilmez oldu bizim için. 500 TL muayene ücreti
teachervera kubraballi23 perinatoloji doktoru mu radyoloji doktoru mu yapacak. Ben de bht clinic de yaptıracağım 600 küsür dendi oradan takipliyim diye
Yalnizanne97 Ben normalde çamlıca medipole gidiyorum ama ikili testmi Çakmak Erdem de Ebru hanıma yaptırdım gayet memnun kaldım çok ilgilendi. Çarşamba günü yine ebru hanıma detaylıya gideceğim 550 lira ücreti öneririm kesinlikle 🙏🏻
Arslnyldz Nslhntkn Ümraniye de Erbil bey 320 lira ve muhteşem bende burdan görüp gitmiştim . Fahiş bi fiyat vermişler soyguncu oldu artık herkes