teachervera kubraballi23 perinatoloji doktoru mu radyoloji doktoru mu yapacak. Ben de bht clinic de yaptıracağım 600 küsür dendi oradan takipliyim diye
Fizyoterapist Nslhntkn Bir arkadaşım Zeynep Kamil’e gitti. 2 hafta sonraya randevu alabiliyorsunuz. Ücretsiz. Ama renkli görüntü vermiyorlar. Eşini de içeri almamışlar. Onun haricinde memnun kalmış incelemeden. 40 dk sürmüş
Arslnyldz Mervesahinn evet özel polikliniğe gittim . Gayet ilgili herşeyi tek tek anlatıyor eşiniz de girebiliyor . Zaten forumda herkes çok memnundu bende o vesileyle gittim iyi ki de gitmişim aşırı bilgili
Zey00 Nslhntkn Banada bir doktor 3500 tl fiyat çıkartı sanki doğum yaptırcak dedim içimden 😀 medical park göztepe cihan çetin beyi doktorum tavsiye etti ona gidicem bende fiyatı 750 tlydi
Lylaalp Nslhntkn Pendik Halil Mesut bey var 390 TL 2. Düzey detaylı ultrason çekiyor ilgili doktordur
ratatosk Nslhntkn ali ekiz e randevu aldım benim ikiz olduğu için 1200 TL ama tek bebekte 600 TL ücreti Bi araştırın isterseniz daha memnun olmayan da duymadım kendisinden
Kimkibu Nslhntkn medicalpark prof ali gedikbaşı na gittim çokta memnun kaldım 600tlydi muayenesi 1 ay oldu ben gideli
dorugunannesi34 Nslhntkn küçükköy asya hastanesinde yaptım 390 TL 1 saate yakın inceledi baktı detaylı coksukur iki adette resim verdi
Neslihan1903 Nslhntkn şimdi geldim doktordan doktor çok iyi uzun uzun ilgileniyor her soruya cevap alabiliyorsun bütçen için uygunsa kesinlikle Gökhan hocaya git 🤗
Mervesahinn Arslnyldz peki yerinin bilgisini veya telefon varsa paylaşabilir misin ümraniyede oturuyorum çünkü değerlendiricem medipole sordum 845 dediler
Arslnyldz Mervesahinn 0216 316 4343 santral iş merkezi akbank üstü kat 5 daire 12 Erbil çakar . Ümraniye merkezde zaten . hiç başka yere o kadar para dökmeyin diyorum bi arayın konuşun
Mervekaynak Nslhntkn ben İstanbul Özel çapa Hastanesi’nde yaptırdım 400 TL ye. Bende esenler Medipol takipliyim. Esenler’de yapmıyorlar megaya yönlendiriyorlar zaten. Medipol çok para istedi
mercimekkoftesi1 Nslhntkn bulunduğunuz ilde tıp hastanesi varsa ücretsiz yapıyorlar. Ben 4 hafta önce ücretsiz yaptırdım perinatoloji muayenesini. Ama inanılmaz yoğun oluyor. Doktorum bana kağıt yazıp verdi randevu almadan öyle girebildim ben