MirzaHazal56 begum1 bende devlette yapicam özelde gücüm yok ama randevular dolu ya 10 gündür açılmasını bekliyorum
begum1 MirzaHazal56 bana 3 ay önceden devlette randevu vermişlerdi gittim çok da güzel ilgilendiler çok güzel detay gösterip bilgilendirdiler
Nslhntkn Neslihan1903 cuma günü sekreter 1500 tl dedi zaten 3 tane doktor var hatta arasında fiyat farkı yok dedi bu kadar zam gelebilir mi Neslihan1903
alimerve Nslhntkn 600lira canım o doktor baya iyi o adam herkes ona gidiyo ben kadın olduğu için Aytül hanımı tercih ettim
Neslihan1903 Nslhntkn ben yarın Gökhan hocaya gideceğim sorarım istersen o kadar fark olamaz ama şunu söyleyeyim çok ilgili bir Prof benim riskli gebelik olduğu içim her hafta ona gidiyorum orda hangi doktora muayene oluyorsun
Ddmbcglu Esraoden yenibosnada hangi hastane acaba 600 ben de aratırıyorumda banada bastan 600 dedi nisa ama muayene de olmak zorundaymıssın ordaki doktora gitmıyosan dışardan geliyorsan
HilalG Nslhntkn Çok ya ben 250 ye yaptırmıştım ama şuan 4 aylık bi kızım var baya oldu yani şehir den şehire de çok fark oluyor malesef 🙄
Nslhntkn Neslihan1903 sevinirim bende zaten yarın en kötü doktoruma ücret fazlalığı bilgisini geçip baska yerde yaptırma izni isterim
Nslhntkn Neslihan1903 canım ben yanlıs anlamısım 1500 değil 1005 tl miş şuan konustuk yeniden yanlış bilgi verilmiş 1005 tl daha kabul edilebilir bi rakam 😹
Betegebet Nslhntkn Ümraniye uzakmi bilmiyorum ama 4 Ay önce ümraniyeden erbil çakara 280 tlye yaptırmıştım suan 320 gibi birşey sanırım.. Ve kendisi zeynep kamil perinatolojinin asistan şefi.. Ben cok memnun kaldım cok ilgilendi sağolsun..
MirzaHazal56 begum1 hastane mi verdi randevuyu valla bende bekliyorum heralde çok nadir alınan bir randevu bu bekliyorum açılmasını
begum1 MirzaHazal56 5. ayda yapılıyor zaten heralde bu bize o yüzden ileri tarihte randevu vermişlerdi bir kadın doğumcuyla görüş bende devlet hastanesinde o seni yönlendiriyor direk eğer sıra bulamazsan
Aysemis Nslhntkn Nslhntkn merhabalar🙋🏼♀️ Bende medipol megaya gidiyorum ama çok uçuk fiyatı o yüzden dışarıda yaptırdım bende Ali Ekiz e gitmiştim peşin 550 kredi kartı 600 tl idi Aralık’ta gittiğimde. Telefondan bilgi alabilirsiniz
Nslhntkn Aysemis size de mi aynı fiyat geçilmişti doktorunuz kimdi tepki vermediler dimi dışarıda yaptırınca
Ebruusimsekk Tahaninannesii Nslhntkn ahmet Gül perinatoloji uzmanı 600 e yaptırdım gayet başarılı bir araştır istersen