Nslhntkn Kızlar merhaba medipol mega hastanesine gidiyorum doktorum detaylı ultrason icin perinatoloji bölümüne sevk etti 22+3 deyim. fakat ücreti 1500 tl İstanbul bölgesinde daha uyguna yaptıranlar yardımcı olabilir mi 🙏🏻🙏🏻
_Mother_ Nslhntkn maşallah yani niye bu ne yapıyormuş ki bende perinatolojiye yaptırdım olduğum şehirde adı olan bir doktorda kendisi ama 540₺ ye yaptırdım ben
Tahaninannesii Nslhntkn İstanbul prenatal Ahmet Gül’e gitmiştim 4 kasımda 700tlydi daha uygun yerler de okudum forumda ama doktorum yönlendirdiği için orayı tercih ettim 1500 fazlaymış yani, başka yere gidecekseniz vaktini kaçırmadan randevu ayarlayın bence
Rumeysa10 Nslhntkn bende İstanbul Kadıköy’de Melih atahanın yanına gittim 6ay önce muane üçreti 1250 ydi şimdi bilmiyorum
Nrgl2021 Maltepe deltada 450 tl yaptrrdm muayne ücretimde 95 tl prtnoloji bölümü doktoru reyhan hanım bı araştırın isterseniz
Nslhntkn _Mother_ bencede en fazla 700 olmalı şu pandemi şartlarında 1500 tl moral bozdu ki birde sgk lı fiyat
Nslhntkn Tahaninannesii evet bu sebepten post açtım cok fazla geldi bana da malesef özel hastanelerde bazen böyle ücretleri fırlatıyorlar
Ebruusimsekk Tahaninannesii Nslhntkn ahmet Gül perinatoloji uzmanı 600 e yaptırdım gayet başarılı bir araştır istersen
ArenMom Tahaninannesii 800 tl olmuş ben 2 hafta once yaptırdım dedıklerınden hıcbısey anlasılmıyor ama cok iyi bir doktor
_Mother_ Nslhntkn çok fazla yaa gariban insanları kimse düşünmüyor devlet hastanelerin ultrason kalitesi yeterli olmuyor sonuçta
alimerve Nslhntkn 600lira canım o doktor baya iyi o adam herkes ona gidiyo ben kadın olduğu için Aytül hanımı tercih ettim
Esraydn Nslhntkn off çok yüksekmiş😒 biraz daha verip doğum yapan var o fiyata perinatolog ücretleri bildiğim 600-700civarı
MirzaHazal56 begum1 bende devlette yapicam özelde gücüm yok ama randevular dolu ya 10 gündür açılmasını bekliyorum
Lololiya Ben geçen hafta bezmi alemde yaptırdım profosördü doktorum gayetde güzel ilgilendi 450 tl ödedim
Neslihan1903 Nslhntkn ne 1500 ya ben oraya gidiyorum Prof dr Gökhan yıldırım a al canım randevunu ben onda takipçiyim normal muayenesi 475 lira detaylı en son 875 liraydı zam be kadar geldi bilmiyorum ara sor
Nslhntkn Neslihan1903 cuma günü sekreter 1500 tl dedi zaten 3 tane doktor var hatta arasında fiyat farkı yok dedi bu kadar zam gelebilir mi Neslihan1903