İzmir egepol hastanesi Cem Büyüktosun muayene 175 Tl doğumda normal sezaryen farketmeksizin 5000 lira
Hastane & Doktor Tavsiyesi ve Güncel Fiyatları (2021)
HappyMom Daha önce Ncr hastanesi dilara basat’a gidiyordum şimdi deva hastanesi sezen bukoya başladım 3500 civarı galiba fiyatlar. Bu gitmemizde net öğrenecem.
ezgii_
Hisar Intercontinental Hospital hasTanesi mi acaba Ben aradım operatör lere 450 TL demişlerdi muayene ücretine 😏
Kayseri özel Hüma hastanesi
Dr. Akif Yılmaz
Muayene ücreti : 85 TL
Normal doğum : 2000TL
Sezeryan doğum : 2000TL
4sene önce oğlum için gitmiştim çok memnunum şuan 8+5 hamileyim ve yine Akif Bey’e gidiyorum tavsiye ederim ☺️
Yalova Özel Aktif Hastanesi , Dr Aybala Fatma Gürsoy muayene 85 ama anlaşmamız olduğundan 65 TL veriyorum.Normal doğum 3000 TL , İstekli sezeryan 5000 , acil sezeryan 2750 , epiduralli normal doğum 3500. Ama mart ayında zam gelecek bu fiyatlara 🙋🏻♀️
HappyMom avcilar firuzkoy doga hospitalde dogum yaptim 17 ay once cok rahat guzel gecmisti simdi hamileyim zorunlu sezeryan olucak fiyati 2250 tl normal 1600 tl dr da faruk moin e gidiyorum 89 tl daha oncede sanila yassa ya gidiyordum memnunum
Pelinilepp
Bülent Turgut Ay’a gidiyorum ben, muayene ücreti aynı elbette, dogum da 4000-5000 aralığında
Sewgi5050 merhaba bende bende Memoriala gidiyorum doktor Yunus beye acaba hangi kurumlara nasıl indirim yapılıyor bilginiz var mı acaba? Biz muayene ücreti olarak 295 TL ödüyoruz sigortali olmamıza rağmen.
Konya Selçuklu tıp fakültesi hastanesi ne gidiyorum muayene ücreti :160
Sezeryan 750
Normal doğum 1500
- Haftamizdayiz 💖💖
Özel pendik yüzyıl hastanesi
Hale kayıran(doktorumdan çok memnunum,çok ilgili güler yüzlü)
Yılbaşından önce muane ücreti 135₺idi
yılbaşından sonra muane ücreti 150₺ oldu
yılbaşından önce normal doğum 3000₺ sezeryan 3400₺ dendi
şuanki güncel fiyatı bilmiyorum malesef
Tulis_bebisi bende ortadoğuya gidiyorum doğum ücretini 3950 diye hatırlıyorum
HappyMom Özel gisbir hastahanesi tuzlada Zeynep hanıma gidiyorum. 135 tl muayene ücreti ikiz gebelik olduğu için çoğu hastahane fiyati ikiye katliyordu bu hastahanede o yok. Zorunlu sezaryen 3.200 fiyatta anlaştık:))
İzmit özel konak hastanesinde dr.Temel TAN muayene oluyorum muayene ücreti 155 TL.Dogum 4400Tl.