BirMuallime ekmeği tam tahıllı tüketmeniz lazım beyaz ekmek değil. Bu listenin sizin boy kilo oranlarınıza göre yapılıyor olması lazım. Ayrıca her öğünde ekmek var mesela ama o sizin tercihinize kalmış atıyorum 7 yemek kaşığı sebze yemeği yiyorsanız 4 dilim ekmek yememeniz lazım max 1 yiyebilirsiniz. Her öğünde çeşit çeşit yemiyoruz mesela ben bazen sadece çorba içiyorum diyetisyenim 1 kase içeceksen 1 dilim ekmek ye eğer ekmek yemek istemiyorsan iki kase içebilirsin dedi. Kuru fasülye çok az yediğim bi gün şekerim çıkmıştı ondan bahsettim yanında mutlaka yoğurt tüket dedi. Bende artık yanına yakışsın yakışmasın her yemeğin yanında 3 kaşık yoğurt yiyorum çok faydasını gördüm. Kontrole gidene kadar listenize uymanız daha faydalı olur çünkü bakliyat da tüketmek gerekiyor gebelikte. Kontrole gittiğinizde de diyetisyenle detaylıca konuşun ben öyle yaptıktan sonra düzene bindirdim şekerlerimi ☺️ Ayrıca ilk saat 140 altındaysa eğer şekeriniz gayet iyidir çok çok daha düşmesine gerek yok içiniz rahat olsun 🥰 geçmiş olsun 💐