Gul2808 Bnde 22 şubatta gitmiştim pazartesi günü 2 hafta olucak kalp atışı için Gidicez inşallah evet geç döllenmeymiş
Mamatobe Gul2808 Kalp atışlarını duyarız inşallah miniklerimizin👶 senin de belirtiler arada yok oluyor mu bazen şiddetleniyor bazen hiç bir şey yok gibi
Mamatobe Kalp atışlarını duyarız inşallah miniklerimizin👶 senin de belirtiler arada yok oluyor mu bazen şiddetleniyor bazen hiç bir şey yok gibi oluyor
Gul2808 Mamatobe inşallah duyarız da sağ salim kucağımıza alırız 4 hamileliğim inşallah bu sefer sağ salim kucağıma alırım ❤️🙏
Mamatobe Gul2808 Evet benim de öyle 😁 hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız bebişlerii👶👶 vakit geçmiyo gibi geliyo ilk hamileliğim çok heyecanlıyım😇
morbahce Ceylanarsln yok doktora görünmedim ki sadece beta verdim. Galiba sabah tekrar vericem kesin emin olayım 2 katı artışına🙏
Ceylanarsln morbahce canim bende verdim simdi ogleden sonra tekrar gel dedi haber ver bakalim senin de artmis mi
morbahce Ceylanarsln vazgectım ben gitmedim😃 bıraktım büyüsün varsa hayırlısıyla olur zaten, şimdi bısı cıkacak Allahım esirgesin sonra bekle dıycekler bılmem ne, görünmez ultrasonda bile..yok dedim vazgectım😃
Bfduam Ceylanarsln 19 undan 27 sine kadar olan günlerde de belki hamile kalmış olabilirsin ve ondan kanda değerin az çıkıyordur?
morbahce Ceylanarsln bende bugun gitseydım ve hersey normalse benım de bukadar olması gerekıyor😊 baya regl günümüz aynı betalar aynı☺️