Defnealya_ Ceylanarsln Allah razı olsun canım benim❤️ İnşallah yaa:) yumurtlama ve çatlama zamanını biliyor musun kaç gün sonra yapmıştın negatif cıktı
Ceylanarsln Defnealya_ yumurtlamam 11′idi ama o zaman tutmus olamaz buyuk ihtimal gec dollenme 16’sinda dalan tuttu diye dusunuyorum ben 18′inde test yaptim megatif ama butun belirtiler yasadigim icin emindim bir daha yaptim
Bayburtlugelin Aycaates_ benm adetime 5 gün kala 41 di adet günümden 884 du gün geçtikçe artı suan 10 hafta 4 günlüğüz
morbahce Ceylanarsln sanırım ikimizinki geç döllenme olmuş, ama sen 2 gün sonra artışı görmüşsün bence korkulacak bişi yok😊 bende 27 ocakta regl oldum bugun kan verdim 109 cıktı, biraz düşük geldi ama carsamba bellı olur 2 katı olup olmadığı🙏
Ceylanarsln morbahce insallah seninde artar canim bem cuma tekrar vericem insallah daha fazla yukselmistir de kese gorunur
Aycaates_ morbahce benim kide ikk 66 75 simdi doktora sordum guzel artms dedi rabbbim hepmzn yardmcisi olsn hic bir annenin kucagini bos birakmsn
morbahce Ceylanarsln ikimizinkide geç döllenme ama sende artmış dediğim gibi korkma🙏 Hayırlısı inşallah haber ver bana da🌸
morbahce Aycaates_ amin inşallah🙏 önenli olan 2 katı artışı zaten, hayırlısını versin rabbim hepimize🙏
Ceylanarsln morbahce cook tesekkur ederim vallaha icimi rahatlattiniz insallah saglikla kucagimiza alacagimiz gunleri de konusuruzzz 😍🐣
Ceylanarsln morbahce ne dediler normal mi artmis bem asla anlamiyorum bende cuma gunu tekrar vermeye gidicem
morbahce Ceylanarsln evet normal, iyi dedi doktorum artık beklemedeyim bende kalp atışına kadar, inşallah sende alırsın hayırlı haberleri🙏
Mamatobe @Gul2808 08#13545820 Seninle aynıyız benim de son adet tarihim 11 ocak betam 18 şubatta ölçtürmüştük 3616 çıkmıştı 26 şubatta keseyi gördük 7.5 mm 2 hafta sonra gel dedi doktor kalp atışı için ama çok gerginim umarım kalp atışını duyarım miniğimin geç döllenme dedi doktor sana da öyle dedi mi canım